Turnuva Haberleri

Turnuva Haberleri

Elazığ Belediyespor kulübü sporcularından büyük başarı

Elazığ Belediyespor Kulübü Sporcuları Sıla Kartal kadınlar, Ayyup Han Juraev ise Erkekler Türkiye Boks Şampiyonası’nda önemli başarılara imza attı. Kartal, turnuvayı bronz, Juraev ise gümüş madalya ile tamamladı.

Valorant topluluk turnuvası düzenlendi

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları’nın gençlere, spora ve sporcuya destek olmak amacıyla şehre kazandırdığı Elazığ Belediyesi E-Spor Merkezi’nde düzenlenen 2024 Ağustos Valorant Topluluk Turnuvası tamamlandı. 10 takımın mücadele ettiği turnuvayı Raising, şampiyonlukla tamamladı.

Cumhuriyet Ortaokulu Geleneksel Futbol Turnuvası başladı

İlimizin önemli eğitim kurumlarından olan Cumhuriyet Ortaokulu’nda sosyal etkinlikler devam ediyor.

Uluslararası Satranç Turnuvası devam ediyor 

Elazığ Belediyesi’nin düzenlediği Yüzyılın Hamlesi Uluslararası Satranç Turnuvası yoğun ilgiyle devam ediyor. Sessiz ortamda saatlerce büyük dikkatle oynan Satranç turnuvası 2 Kasım’da final programı ile sona erecek. 

Elazığ Belediyesi, dev bir organizasyona daha ev sahipliği yapacak

Elazığ Belediyesi, “Cumhuriyetimizin 100. Yılı” ve “Türkiye Yüzyılı” teması ile Uluslararası Yüzyılın Hamlesi Satranç Turnuvası düzenleyecek.

Turnuvada heyecan dolu anlar yaşandı

Elazığ Belediyesi Engelsiz Yaşam Merkezi’nde eğitim gören özel gereksinimli bireyler arasında satranç turnuvası düzenlendi.

Milletvekili Demirbağ Dünya Şampiyonu Elazığlı Sıla Kartal ile bir araya geldi 

AK Parti Elazığ Milletvekili Zülfü Demirbağ, İtalya’da düzenlenen turnuvada dünya kickboks şampiyonu olan Elazığlı sporcumuz Sıla Kartal ile bir araya geldi. Başarılı sporcumuzu tebrik eden Milletvekili Demirbağ, Elazığ’a spor altyapısı anlamında önemli yatırımlar yapıldığını, hem merkezde, hem de ilçelerde yapılan yatırımlarla Elazığ’ın başarılı sporular yetiştirdiğini vurguladı. 

Masa Tenisi Türkiye Şampiyonası başlıyor

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları’nın girişimleri ve talepleri sonucu şehrimizin ev sahipliği yapacağı 2021-2022 sezonu Kurum ve Kuruluşlar Arası Masa Tenisi Türkiye Şampiyonası başlıyor.

‘Mahallede Maç Var’ grup müsabakaları sona erdi 

Elazığ’da gerçekleştirilen TBMM 23 Nisan Mahallede Maç Var Turnuvası müsabakaları sona erdi. Gençlik ve Spor Bakanlığı ile Türkiye Büyük Millet Meclisinin ortaklaşa gerçekleştirdiği TBMM 23 Nisan Mahallede Maç Var Turnuvası İlimizde yapılan Grup Müsabakaları ile Erzurum ilinde gerçekleştirilecek Yarı Finale yükselen takımlar belli oldu. 

Masa tenisi sporcuları Elazığ’ı gezdi 

Elazığ’da düzenlenen 8. Grup Bölgesel Masa Tenisi Turnuvasına gelen sporcular, Elazığ’ın tarihi yerlerini gezdi.   

Satranç Turnuvası başladı  

Elazığ’da 480 sporcunun katılımıyla Okul Sporları Satranç Turnuvası başladı.   

Masa Tenisi Turnuvası sona erdi

Elazığ Belediyesi tarafından kurum ve kuruluşlar arası sosyal ilişkileri geliştirmek ve her yaştan insanı spora teşvik etmek amacıyla düzenlenen Kurum ve Kuruluşlar Arası Masa Tenisi Turnuvası sona erdi.

Masa Tenisi Turnuvası sona eriyor

Elazığ Belediyesi’nin kurum ve kuruluşlar arasında birlik, beraberlik ve kaynaşmayı sağlamak amacıyla düzenlediği Kurum ve Kuruluşlar Arası Masa Tenisi Turnuvası sona eriyor.

Masa Tensisi Turnuvası start aldı 

Elazığ Belediyesi’nin düzenlediği kurum ve kuruluşlar arası masa tenisi turnuvası, Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları’nın da katılımıyla başladı. 

Elazığ Belediyesi, ‘Kurum ve Kuruluşlar Arası Masa Tenisi Turnuvası’ düzenleyecek

Elazığ Belediyesi, ‘Kurum ve Kuruluşlar Arası Masa Tenisi Turnuvası’ düzenleyecek

Cumhuriyet Bayramı turnuvaları sona erdi

Elazığ Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen Cumhuriyet Bayramı turnuvaları sona erdi. 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolasıyla Gençlik ve Spor İl Müdürlüğümüz uhdesinde gerçekleştirilen Bocce Petank ve Muaythai turnuvaları düzenlenen ödül töreniyle sona erdi.