Temas Haberleri

Temas Haberleri

Milletvekili Keleş, Karakoçan'da temaslarda bulundu

AK Parti Elazığ Milletvekili Prof. Dr. Erol Keleş Karakoçan’da esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi.

Keleş, Açıkkapı ve Şerifoğulları’nın Ankara temasları

AK Parti Elazığ Milletvekilleri Erol Keleş, Ejder Açıkkapı, Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları Ankara’da Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı ve TEDAŞ Genel Müdürlüğü’ne ziyaret gerçekleştirdi.

Açıkkapı, Arıcak ve bölgedeki çalışmaları inceledi

AK Parti Elazığ Milletvekili Ejder Açıkkapı ilçe ziyaretleri kapsamında Arıcak ilçesi, çevresinde bir dizi gezi ve temasta bulundu.

Açıkkapı: Ağın, Türkiye’nin en güzel ilçelerinden biri

AK Parti Elazığ Milletvekili ve TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Üyesi Ejder Açıkkapı, meclise verilen aranın ardından çalışmalarını sürdürüyor. Açıkkapı, ilçe ziyaretleri kapsamında Ağın’da çeşitli temaslarda bulundu. Açıkkapı, AK Parti heyeti ile birlikte ilk olarak Ağın Belediye Başkanı Şeref Çakar’ı makamında ziyaret etti. Belediye hizmetleri ve ilçenin genel durumu hakkında bilgi alışverişinde bulunan Açıkkapı, Ağın’ın gelişimi ve yerel projeler üzerine burada değerlendirmelerde bulundu.

Prof. Dr. Açık, bulaşıcı hastalıklara karşı uyardı

Halk Sağlığı Uzmanı Prof. Dr. Yasemin Açık, 3-9 Eylül Halk Sağlığı Haftası dolayısıyla yaptığı açıklamada, bulaşıcı hastalıklar konusunda uyarıda bulundu. Covid-19, maymun çiçeği gibi dünya geneline yayılan bulaşıcı hastalıkların yanı sıra grip, parazit enfeksiyonu gibi özellikle sonbaharın gelmesi ve okulların açılmasıyla birlikte artan hastalıklara da dikkat çeken Prof. Dr. Açık, “Bu hastalıklardan korunmak için sosyal mesafe korunarak fazla temastan kaçınmalı, koruyucu sağlık hizmetleri kapsamında bebekler ve çocuklar için rutin aşılama takvimine ve tarama testlerine uyulmalı, hijyen kurallarına ve sağlıklı beslenmeye dikkat etmeli, sigaradan uzak durulmalı” dedi.

Milletvekili Keleş, Kovancılar’da

AK Parti Elazığ Milletvekili Prof. Dr. Erol Keleş Kovancılar ilçesinde temaslarda bulundu.

Başkan Şerifoğulları, vatandaşlarla bir araya gelmeye devam ediyor 

Mahalle ayrımı gözetmeden şehrin her bir köşesine kalıcı eserler kazandırarak Elazığ’da büyük bir dönüşüme ve gelişime imza atan, şehri gerçek belediyecilikle buluşturmaya devam eden Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, Ulukent Mahallesi ve 15 Temmuz Demokrasi Meydanı’nda bir dizi temasta bulundu.

Açıkkapı, temaslarını sürdürüyor

Milletvekili Ejder Açıkkapı, TBMM'de olağanüstü toplanan Genel Kurul çalışmalarının ardından Elazığ’da hemşehrileriyle buluşmayı sürdürüyor.

Milletvekili Keleş, Ağın’da temaslarda bulundu

AK Parti Elazığ Milletvekili Prof. Dr. Erol Keleş Elazığ’daki temaslarını sürdürüyor. Ağın’da vatandaşlarla bir araya gelen Milletvekili Keleş, daha sonrasında TOKİ tarafından Ağın’da yapımı devam eden konut alanlarında incelemelerde bulundu.

Elazığ İl Yöneticilerinin Ankara temasları sürüyor

Elazığ İl Yöneticileri Ankara temasları doğrultusunda Milli Savunma Bakan Yardımcısı Elazığlı Şuay Alpay’ı ziyaret etti

Vali Hatipoğlu, Kovancılar'da

Elazığ Valisi Numan Hatipoğlu, ilçe temaslarına Kovancılar ile devam etti. Kaymakam Mustafa Dilekli ve ilçe protokolüyle birlikte yapılan çalışmaları yerinde gezen ve vatandaşlarla buluşan Vali Hatipoğlu, ilçede gidilmedik yer bırakmadı.

Elazığ İl Yöneticileri Savunma Sanayi Başkanı ile bir araya geldi

Bir dizi temaslarda bulunmak üzere Ankara’da bulunan Elâzığ İl Yöneticileri, Savunma Sanayii Başkanı Prof. Dr. Haluk Görgün ile bir araya gelerek Elâzığ’daki savunma sanayi yatırımları ile ilgili istişarelerde bulundu.

Keleş, Arıcak İlçesi’nde ve köylerinde temaslarda bulundu

İlçe ziyaretlerini sürdüren AK Parti Elazığ Milletvekili Prof. Dr. Erol Keleş Arıcak ilçesinde esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi.

Milletvekili Erol’un Diyarbakır ve Elazığ temasları

CHP Elazığ Milletvekili Gürsel Erol, Diyarbakır ve Elazığ’da temaslarda bulundu.

Milletvekili Keleş’in Tunceli Temasları

AK Parti Elazığ Milletvekili Prof. Dr. Erol Keleş, Tunceli’de temaslarda bulundu.

Bakan Kurum’dan, Genel Başkan Özel’e cevap

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum bir dizi temaslarda bulunmak üzere geçtiğimiz gün Elazığ’a geldi. Bakan Kurum Elazığ’da il protokolünün de katılımıyla koordinasyon toplantısı düzenledi. Toplantının ardından konuşan Bakan Murat Kurum, CHP Genel Başkanı Özgür Özel’in kendisine yönelik ifadelerine de cevap verdi.

Bakan Kurum’un, Elazığ’a gelmesi bekleniyor

Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum’un 18 Temmuz Perşembe günü bir dizi temaslarda bulunmak üzere Elazığ'a gelmesi bekleniyor.

Milletvekili Keleş, ziyaretlerini sürdürüyor

AK Parti Elazığ Milletvekili Prof. Dr. Erol Keleş, temaslarına devam ediyor.

Şavak Der’in Ankara temasları

Şavak Der Başkanı ve yönetim kurulu Ankara’da bir dizi temaslarda bulundu.

Milletvekili Keleş, Maden’de temaslarda bulundu

AK Parti Elazığ Milletvekili Prof. Dr. Erol Keleş, Maden ilçesi programı kapsamında Gezin ve çevre köylerin muhtarları ve vatandaşları ile bir araya geldi.

Kredi kartlarında yeni dönem yarın başlıyor! 

Kartlar ve mobil cihazlar üzerinden yapılacak temassız ödemelerde şifresiz işlem limiti yarından itibaren 750 TL'den 1500 TL'ye çıkarılıyor. Birçok banka konuyla ilgili olarak kullanıcılarına mesaj yoluyla bildirimde bulundu.

Işıkver, Baskil’de yangın bölgesinde incelemelerde bulundu

Elazığ Milletvekili Semih Işıkver'in Baskil ilçesindeki yangın sonrası bölgeye giderek temaslarda bulundu.

BBP Genel Başkanı Destici, Başkan Şerifoğulları’nı ziyaret etti

Bir dizi temasta bulunmak üzere Elazığ’a gelen Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Mustafa Destici, Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları’nı ziyaret etti.

BBP Genel Başkanı Mustafa Destici Elazığ’a geliyor

Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Mustafa Destici, bir dizi gezi ve temaslarda bulunmak üzere Elazığ’a gelecek.

Işıkver, Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz’la telefonda görüştü

Esnaf ve Sanatkârlar Kredi Kefalet Kooperatifleri aracılığıyla esnaflara kullandırılan kredi faiz oranlarının artması sonrası iş dünyası temsilcilerinin çağrı üzerine yoğun girişimlerde bulunan MHP Elazığ Milletvekili Semih Işıkver, yaşanan sorunun çözümü için temaslarını sürdürüyor.

Ankara Ortaokulu Mansur Yavaş’ın katılımıyla açılacak

Elazığ’da 24 Ocak 2020 tarihinde yaşanan 6.8 büyüklüğündeki deprem sonrası CHP Elazığ Milletvekili Gürsel Erol CHP’li belediyelerle temasa geçerek okul inşa edilmesini talep etmesi sonucu İstanbul, Ankara ve İzmir Büyükşehir Belediyeleri Elazığ’da 3 okul yapma kararı almıştı. Bu okullardan biri olan ve Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından inşa edilen okulun Ankara Ortaokulu’nun yapımı tamamlandı. Açılışı ise Başkan Mansur Yavaş’ın katılımı ile yapılacak.

Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, Elazığ’a geliyor 

Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı bir dizi gezi ve temaslarda bulunmak üzere yarın Elazığ’a gelecek. 

Başkan Adayı Septioğlu, Seçim Öncesi Temaslarını Sürdürüyor

Yeniden Refah Partisi Elazığ Belediye Başkan Adayı Faruk Septioğlu, seçim çalışmaları kapsamında esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelmeye devam ediyor.

Milletvekili Keleş, Kovancılar'da temaslarda bulundu 

AK Parti Elazığ Milletvekili Prof.Dr.Erol Keleş ve beraberindeki heyet seçim çalışması doğrultusunda Kovancılar ilçesine ziyaretlerde bulundular. 

Bakan Yerlikaya, Pazar günü Elazığ’a geliyor

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya bir dizi temaslarda bulunmak üzere 10 Mart Pazar Günü Elazığ’a gelecek. Bakan Yerlikaya Elazığ’ın Palu İlçesine giderek, ilçe halkıyla buluşacak.