Tebrik Haberleri

Tebrik Haberleri

Başkan Şerifoğulları’ndan Mevlid Kandili mesajı

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, Mevlid Kandili münasebetiyle yayımladığı mesajında, “Kıymetli hemşehrilerim başta olmak üzere aziz milletimizin ve tüm İslam âleminin Mevlid Kandili'ni tebrik ediyor, tüm insanlık için hayırlara vesile olmasının yüce Rabbimden niyaz ediyorum.” dedi.

Zabıta Teşkilatı’ndan Başkan Şerifoğulları’na ziyaret

Elazığ Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, Zabıta Teşkilatı’nın 198. kuruluş yıl dönümü ve Zabıta Haftası dolayısıyla Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları’nı ziyaret etti. Başkan Şerifoğulları, şehirde huzur ve düzenin sağlanması için özveri ile çalışan zabıta personelinin Zabıta Haftası'nı tebrik etti.

Açıkkapı, mahalle muhtarlarını ziyaret etti

Elazığ Milletvekili Ejder Açıkkapı mahalle muhtarlarına tebrik ziyaretinde bulunarak mahallelerle ilgili talep ve sorunları dinledi.

Yeni Vali Hatipoğlu’dan anlamlı davranış

Elazığ Valiliği görevine atanan Numan Hatipoğlu, kendisine gönderilmesi tebrik çiçekleri yerine AFAD’a ihtiyaç sahibi aileler için yardımda bulunmasını talep etti.

Başkan Şahin Şerifoğulları’ndan Kurban Bayramı mesajı

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları Kurban Bayramı vesilesiyle yayımladığı mesajında, “Hemşehrilerim başta olmak üzere aziz milletimizin ve İslam aleminin Kurban Bayramını tebrik ediyor, insanlık için barış, huzur ve kardeşliğe vesile olmasını diliyorum.” dedi.

Erol’dan Elazığ’ın şampiyonuna tebrik telefonu 

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Elazığ Milletvekili Gürsel Erol, Türkiye Şampiyonu olarak ilimize büyük bir gurur yaşatan Gizem Özeri telefonla arayarak tebriklerini iletti. 

Arslan'dan Hisarcıklıoğlu'na Kutlama

Geçtiğimiz dönem Elazığ TSO Başkanlığını başarı ile sürdüren ve Türkiye Odalar ve Borsalar Birliğinin Yurt dışı organizasyonlarında çeşitli görevler alan Asilhan Arslan'da sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda TOBB Genel Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu'nu tebrik ederek, 'Sayın Genel Başkanımızı, Türk iş dünyası için son derece önemli olan yeni görevi nedeniyle tebrik ediyor, hayırlı olmasını diliyorum' dedi.

Açıkkapı: Elazığ’ımızın Gururu Azerbaycan’da 

İpek Yolu Roket Takımı, TEKNOFEST ve T3 Vakfının Azerbaycan'daki 74.Uluslararası Astronot Kongresine katıldı. Konuyla ilgili sosyal medya hesabından açıklama yapan AK Parti Elazığ Miletvkeiki Ejder Açıkkapı, Elazığ'ımızın gururu İpek Yolu Roket takımımız can Azerbaycan'da diyerek kongreye katılan gençleri tebrik etti. 

Vali Toraman’dan Rektör Prof. Dr. Göktaş’a tebrik ziyareti 

Elazığ Valisi Dr. Ömer Toraman, Fırat Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fahrettin Göktaş’ı ziyaret ederek yaptıkları başarılı çalışmalarından dolayı tebrik etti. 

Elazığ Bağımsız Milletvekili Adayı Çoban’dan bayram ziyaretleri

Bağımsız milletvekili adayı ÇOBAN, bir dizi bayram ziyaretleri yaparken, Hakk’ın yolundan yürüyenlere yüce Allah yar olsun diyerek bayram tebrikinde bulundu. 

Milletvekili Demirbağ STK temsilcileriyle bir araya geldi 

AK Parti Elazığ Milletvekili Zülfü Demirbağ, Kahramanmaraş merkezli depremlerden sonra Elazığ’ın bölgeye yardım için adeta seferberlik ilan ettiğini söyledi. Demirbağ; “Kahramanmaraş depremlerinin ardından Elazığ esnafımız yardım için adeta seferberlik ilan etti. Deprem sürecinde ben de yaklaşık 10 gün kadar Malatya’da görevliydim. Bu süreç zarfında Malatya’daki bütün yetkililer Elazığ’a teşekkür ederek; Elazığ büyük bir kardeşlik örneği sergiledi” dediler. Bu bakımdan ben de Elazığ’daki bütün odalarımızı, STK’larımızı, iş dünyamızı, esnafımızı tebrik ediyorum” dedi. 

Milletvekili Demirbağ, şampiyonu tebrik etti

AK Parti Elazığ Milletvekili Zülfü Demirbağ, Türkiye Büyük Kadınlar Boks Şampiyonası final müsabakasında rakibini nakavt ederek şampiyon olan Elazığ Belediyespor Boksörü, Milli Sporcumuz Elazığlı Gizem Özer'i evinde ziyaret ederek, tebrik etti.

Milletvekili Erol’dan Şampiyon Gizem Özer’e tebrik telefonu

Cumhuriyet Halk Partisi Elazığ Milletvekili Gürsel Erol, Türkiye Büyük Kadınlar Boks Şampiyonası final müsabakasında rakibini nakavt ederek şampiyon olan milli sporcu Gizem Özer’i arayarak tebriklerini iletti.

Milletvekili Demirbağ OSB’deki mobilya üretim tesislerinde inceleme yaptı 

AK Parti Elazığ Milletvekili Zülfü Demirbağ, Elazığ Organize Sanayi Bölgesi’nde faaliyet gösteren Erenler Mobilya ve Tüfenkçi Mobilya’nın üretim tesislerinde incelemede bulunarak yetkililerden bilgi aldı. Milletvekili Demirbağ: “Elazığ ekonomimize ve istihdama katkı sunan işletmelerimizi tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum” dedi. 

Milletvekili Erol, sağlık çalışanları ve emniyet güçlerinin yeni yılını kutladı

Cumhuriyet Halk Partisi Elazığ Milletvekili Gürsel Erol, yılbaşı dolayısıyla görevleri başında olan emniyet ve sağlık çalışanlarının yeni yılını tebrik etti.

Demirbağ, üreten Elazığlı kadınlarla bir araya geldi

AK Parti Elazığ Milletvekili Zülfü Demirbağ, Hayme Ana Üreten Kadın Girişimciler Kooperatifi’nde kooperatif üyeleriyle bir araya geldi. Milletvekili Demirbağ, el emeği ürünleri üreterek aile ekonomilerine katkı sağlayan kadınları tebrik ederek başarılar diledi.

Milletvekili Demirbağ Dünya Şampiyonu Elazığlı Sıla Kartal ile bir araya geldi 

AK Parti Elazığ Milletvekili Zülfü Demirbağ, İtalya’da düzenlenen turnuvada dünya kickboks şampiyonu olan Elazığlı sporcumuz Sıla Kartal ile bir araya geldi. Başarılı sporcumuzu tebrik eden Milletvekili Demirbağ, Elazığ’a spor altyapısı anlamında önemli yatırımlar yapıldığını, hem merkezde, hem de ilçelerde yapılan yatırımlarla Elazığ’ın başarılı sporular yetiştirdiğini vurguladı. 

Başkan Şerifoğulları’ndan Mevlit Kandili mesajı

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, Mevlit Kandili münasebetiyle yayımladığı mesajında, “Alemlere rahmet, insanlığa rehber olarak gönderilen Peygamber Efendimiz Hazreti Muhammed'in (SAV) dünyaya teşriflerinin 1451. yıl dönümünün tüm insanlık için hayırlara vesile olmasını diliyor, başta hemşehrilerim olmak üzere milletimizin ve tüm İslam aleminin Mevlit Kandili'ni tebrik ediyorum.” dedi. Başkan Şerifoğulları mesajında şunları kaydetti:

Milletvekili Demirbağ’dan Sağlık Sen’e ziyaret 

AK Parti Elazığ Milletvekili Zülfü Demirbağ, Sağlık Sen Elazığ Şubesi’nin 6’ıncı olağan Genel Kurulu’nda güven tazeleyen Selçuk Kılıç’ı ziyaret ederek, tebrik etti. 

Milletvekili Ağar’dan bayram ziyaretleri

AK Parti Elazığ Milletvekili Zülfü Tolga Ağar, Kurban Bayramında hemşehrileriyle bir araya geldi. Milletvekili Ağar, bayram namazı sonrasında vatandaşlarla selamlaştı, kurban bayramlarını tebrik etti. Hemşehrileriyle sohbet eden Ağar, daha sonra kabristanlığa giderek aile büyükleri için dua etti.

Vali Toraman, Türkiye birincisini ağırladı 

Elazığ Valisi Ömer Toraman,  LGS’de 500 tam puan alan Aykut Emir Usta'yı makamında ağırlayarak tebrik etti. 

YRP Merkez İlçe Başkanlığı’ndan mahalle ziyaretleri

Yeniden Refah Partisi Merkez İlçe Başkanı Hakan Pamukçu ve beraberindeki heyet Rızaiye Mahallesi’nde esnaf ziyareti gerçekleştirdi. İftar sonrası mahalle temsilcisi ile birlikte ziyaretlerini sürdüren heyet, YRP Genel Başkanı Dr. Fatih Erbakan'ın selamlarını ve Ramazan Bayramı tebriklerini iletti.

Gençlik Merkezi Korosu büyük beğeni topladı 

Elazığ Gençlik ve Spor İl Müdürlüğüne bağlı Şehit Muammer Faruk Salgar Gençlik Merkezi bünyesinde yürütülen çalışmalar da ses eğitimi alan gençlerimizin oluşturduğu Koro, ilk sahne programının ardından büyük beğenilerle Gençlik Merkezi Çok Amaçlı Salon’da devam ediyor.  İlk Sahne gösteriminin ardından tekrarı için geri dönüşler ve çokça tebrik aldığımız Uğur Kıstak şefliğinde oluşturulan Koro, Harput Musikisi ile Yöresel Ezgilerimizi seslendirmeye devam ediyor.

Devlet Bahçeli'den Cumhurbaşkanı Erdoğan'a tebrik telefonu

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Türk Devletleri Teşkilatı 8. Zirvesi dolayısıyla Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı telefonla arayarak tebrik etti.

Vali Erkaya Yırık, Bayram Namazı Sonrası Soruları Cevaplandırdı

Elazığ Valisi Erkaya Yırık bayram namazının ardından açıklamalarda bulundu. Elazığlıların bayramını tebrik eden Vali Yırık, koronavirüse dikkat çekerek Elazığ’daki vaka durumuyla ilgili bilgiler verdi. Vali Erkaya Yırık ayrıca konutların ne zaman teslim edileceğine dair soruya ise “teslim edilmeyen çok az sayıdaki konutlar da teslim edilmeye devam edilecek” dedi.

ELİYGAD'dan Ramazan Bayramı mesajı

Elazığ İnternet Yayıncıları ve Gazeteciler Derneği (ELİYGAD), tüm İslam Aleminin Ramazan bayramını tebrik etti.

Bakan Soylu’dan tebrik!

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Polis Bakım ve Yardım Sandığına (POLSAN) bağlı tüm şirketlerin ilk kez 2020'de kar ettiğini duyurarak, 'FETÖ'nün istismar edip içini boşaltmaya çalıştığı Polis Sandığı POLSAN, 15 Temmuz sonrası göğsümüzü kabartıyor.' ifadesini kullandı.