Açıkkapı: Elazığ'ımızın Gururu Azerbaycan'da 

İpek Yolu Roket Takımı, TEKNOFEST ve T3 Vakfının Azerbaycan'daki 74.Uluslararası Astronot Kongresine katıldı. Konuyla ilgili sosyal medya hesabından açıklama yapan AK Parti Elazığ Miletvkeiki Ejder Açıkkapı, Elazığ'ımızın gururu İpek Yolu Roket takımımız can Azerbaycan'da diyerek kongreye katılan gençleri tebrik etti. 

PAYLAŞ
Elazığ Detay Haber - Gülşah Altaş

Cumhurbaşkanlığı himayesinde, Elazığ Valiliği bünyesinde faaliyetlerini sürdüren İpek Yolu Uluslararası Çocuk ve Gençlik Çalışmaları Merkezini başarılı çalışmalarına her geçen gün bir yenisi daha ekliyor. Bu kapsamda İpek Yolu Roket Takımının başarısı yurt dışına da sıçradı. Teknofest ve T3 Vakfının Azerbaycan'daki 74.Uluslararası Astronot Kongresinin davetlileri arasında İpek Yolu Roket Takımı da yer aldı. 

Konuyla ilgili Elazığ Milletvekili Ejder Açıkkapı sosyal medya hesabından bir tebrik mesajı yayımladı. Açıkkapı mesajında şu ifadelere yer verdi; “Elazığ'ımızın gururu İpek Yolu Roket Takımımız Can Azerbaycan'da... Cumhurbaşkanımızın himayesinde, Elazığ Valiliğimizin bünyesinde faaliyetlerini sürdüren İpek Yolu Uluslararası Çocuk ve Gençlik Çalışmaları Merkezi'mizin İpek Yolu Roket Takımı Teknofest ve T3 vakfının davetlisi olarak 74. Uluslararası Astronot Kongresindeki yerini almıştır. Yüreği vatan sevdasıyla atan Kıymetli gençlerimizi tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum” dedi.  


 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN