Osman Cem Karahüseyinoğlu Haberleri
SON DAKİKA

Osman Cem Karahüseyinoğlu Haberleri

ÖNDER Bölge Toplantısı yapıldı

İmam hatip Liseleri ve mezun derneklerinin çalışmalarını bir merkezden koordine edilmesi amacıyla kurulan ve bugüne kadar birçok başarılı hizmetlere imza atan ÖNDER’in bölge toplantısı Diyarbakır’da gerçekleştirildi.

Karahüseyinoğlu: İyi yetişmiş bir nesil, ülkemizin en önemli sermayesidir

Elazığ ÖNDER İmam Hatipliler Derneği Başkanı Osman Cem Karahüseyinoğlu, yeni eğitim öğretim yılının başlaması sebebiyle bir mesaj yayınladı.

Başkan Karahüseyinoğlu’ndan teşekkür

Elazığ Belediyesi ile ÖNDER İl Başkanlığı tarafından düzenlenen ‘İmam Hatipliler Vefa Buluşması’ programı Yakup Kılıç Spor Salonu’nda yoğun bir katılımla gerçekleşti. Programa Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, Elazığ eski Milletvekili Tahir Şaşmaz, ilçe ve belde belediye başkanları, kamu kurum kuruluş müdürleri, STK başkanları, İmam Hatip emektar öğretmenleri, İmam Hatip öğrencileri ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Önder İl Başkanı Karahüseyinoğlu’ndan ‘Vefa Buluşması’ Programına Davet

Yeniden açılışının 70’inci yılı etkinlikleri kapsamında Elazığ Belediyesi ve ÖNDER işbirliğiyle İmam Hatipliler Vefa Buluşması programı 27 Ekim Çarşamba günü saat 18’de Yakup Kılıç Spor Salonu’nda düzenlenecek. 

ÖNDER İl Başkanı Karahüseyinoğlu 'Ünlü’nün Açıklamaları Kabul Edilemez'

Önder Elazığ İl Başkanı Dr. Osman Cem Karahüseyinoğlu, katıldığı bir televizyon programında İmam Hatip Camiasını hedef alan açıklamar yapan Ahmet Ünlü’nün tekil örnekler üzerinden bir camiayı hedefe koymasının yanlış olduğunu belirterek yazılı bir açıklama yayımladı.

Başkan Karahüseyinoğlu ‘28 Şubat’ı Unutturmayacağız’

Önder Elazığ İl Başkanı Dr. Osman Cem Karahüseyinoğlu, 28 Şubat postmodern darbesinin yıldönümünde yazılı bir açıklama yayımladı. Başkan Karahüseyinoğlu açıklamasında şunları söyledi: