Kültür Ve Sosyal İşler Müdürlüğü Haberleri

Kültür Ve Sosyal İşler Müdürlüğü Haberleri

Elazığ Belediyesi’nden ücretsiz satranç ve ney kursları

Elazığ Belediyesi, vatandaşların gelişimlerine katkı sağlamak amacıyla çeşitli yaş gruplarında yaz kursları düzenlemeye devam ediyor.

Gönüllü Halk Korosu’ndan TSM Konseri 

Elazığ Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü bünyesinde oluşturulan Elazığ Belediyesi Musiki Toplulukları Gönüllü Halk Korosu tarafından gerçekleştirilen konserde, birbirinden güzel Türk Sanat Müziği eserleri seslendirildi. 

Gönüllü Halk Korosu Konseri gerçekleştirilecek

Elazığ Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü bünyesinde oluşturulan Elazığ Belediyesi Musiki Toplulukları Gönüllü Halk Korosu, Elazığ’daki konserlerine devam ediyor.

Elazığ Belediyesi ADEM’den Erken Çocukluk Dönemi Eğitimi

Elazığ Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü’ne bağlı Aile Danışma ve Eğitim Merkezi (ADEM), eğitimlerine devam ediyor.

EBEGEM’de Sertifika Töreni

Elazığ Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü bünyesinde faaliyetlerini sürdüren Elazığ Belediyesi Ekonomi Geliştirme Merkezi(EBEGEM)’nde eğitimlerini tamamlayan kursiyerlere sertifikaları takdim edildi.

Yaz kurslarına katılan çocuklara sertifikaları verildi

Elazığ Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü’ne bağlı Aile Danışma ve Eğitim Merkezi (ADEM), çalışmalarını sürdürüyor.

Elazığ Belediyesi Gönüllü Halk Korosu, yoğun ilgi dolayısıyla ikinci konserini düzenledi 

Elazığ Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü bünyesinde oluşturulan Elazığ Belediyesi Musiki Toplulukları Gönüllü Halk Korosu, birbirinden güzel eserlerin seslendirildiği ikinci konserini Elazığlılar için gerçekleştirdi. 

Kursiyerlere katılım belgeleri verildi

Elazığ Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü bünyesinde kurulan Ekonomi Geliştirme ve Eğitim Merkezi (EBEGEM) vatandaşlara eğitim, sanat ve kültürel gelişim alanlarında katkı sağlayacak eğitimlerine devam ediyor.

Kursiyer Kadınlar Elazığ Belediyesi’nin proje alanlarını gezdi

Elazığ Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü’ne bağlı Kadın Yaşam Merkezi’nde eğitim gören kadın kursiyerler Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları’nın vizyon projeleri arasında yer alan ve tamamlanarak vatandaşın hizmetine sunulan bazı proje alanlarını gezdiler.

Elazığ Belediyesi'nden Ahıska Türkleri'ne sinema keyfi 

Elazığ Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü bünyesinde bulunan Aile Danışma Merkezi (ADEM) tarafından Ahıska Türkü çocuklar için program düzenlendi. 

Elazığ Belediyesi Gençlik Korosu, yeni yeteneklerini bekliyor

Elazığ Belediyesi; halk müziğini yaygınlaştırmak, yeni nesillere sevdirmek ve yaşatmak adına Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü bünyesinde oluşturulan Gençlik Korosu’na gönüllü olarak katılacak genç yetenekler arıyor.

Elazığ Belediyesi’nden İlk Yardım Ve Temel Yaşam Desteği semineri 

Elazığ Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü personeline ve vatandaşlara, meydana gelebilecek kazalara erken ve bilinçli müdahalelerin yapılabilmesi amacıyla “İlk Yardım ve Temel Yaşam Desteği” semineri verdi.

Özel bireylerden anlamlı etkinlik

Elazığ Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü bünyesinde hizmet veren Engelsiz Yaşam Merkezi’ndeki özel gereksinimli bireyler, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü vefatının 84’üncü yıl dönümünde kendilerinin hazırlayıp sundukları özel bir program ile andılar.

Elazığ Belediyesi Halk Korosu Konserine davet

Elazığ Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü bünyesinde oluşturulan Elazığ Belediyesi Halk Korosu, ilk konserini vermeye hazırlanıyor.

Özel bireylerde yeme bozuklukları ve obezite riski semineri 

Elazığ Belediyesi Engelsiz Yaşam Merkezi, özel gereksinimli bireylere yönelik hizmetlerini sürdürüyor.

Elazığ Belediyesi, ücretsiz enstrüman kursları açıyor

Eğitimden sanata, kültürden spora bir çok branşta ücretsiz kurslar açarak gençlerin ilgi duydukları branşlarda gelişimlerine katkı sunan Elazığ Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü, müziğe ve sanata ilgi duyan vatandaşlar için enstrüman kursu açıyor.

Elazığ Belediyesi’nden ‘Özel Çocuk Ailesi Olmak’ semineri 

Elazığ Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından özel gereksinimle çocukların ailelerine yönelik seminer düzenlenecek. 

Açık Hava Sinemasına vatandaşlardan yoğun ilgi

Sosyal belediyecilik anlayışıyla çalışmalarını sürdüren Elazığ Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü, yaz şenlikleri kapsamında geçmişi hasret ve tebessümle yad eden büyüklerimiz için bir nostalji; gençler ve çocuklarımız içinse açık havada film izleme keyfini yaşatmak adına, "Açık Hava Sinema Günleri" düzenlendi.