Il Yöneticileri Haberleri

Il Yöneticileri Haberleri

Elazığ İl Yöneticilerinin Ankara temasları sürüyor

Elazığ İl Yöneticileri Ankara temasları doğrultusunda Milli Savunma Bakan Yardımcısı Elazığlı Şuay Alpay’ı ziyaret etti

Elazığ İl Yöneticileri Savunma Sanayi Başkanı ile bir araya geldi

Bir dizi temaslarda bulunmak üzere Ankara’da bulunan Elâzığ İl Yöneticileri, Savunma Sanayii Başkanı Prof. Dr. Haluk Görgün ile bir araya gelerek Elâzığ’daki savunma sanayi yatırımları ile ilgili istişarelerde bulundu.

Elazığlılara yapılan hakaretlere il yöneticileri sessiz kalmadı 

Elazığsporlu taraftarların Kelkit Hürriyetspor deplasmanında maruz kaldığı saldırı, şehir genelinde büyük tepkilere neden oldu. Sosyal medya hesaplarından yayımlanan video, şehirdeki birçok ismin tepkisini çekti. 

Aksuoğlu’ndan il yöneticilerine teşekkür 

Elazığ Sivil Toplum Kuruluşları Dönem sözcüsü Zafer Aksuoğlu, yılbaşında Elazığ’daki asayiş ve denetimlerden dolayı il yöneticilerine teşekkür etti. 

Vali Toraman kanyonlarda incelemelerde bulundu 

Elazığ Valisi Dr. Ömer Toraman, il yöneticileri ile birlikte Saklıkapı ve Karaleylek kanyonlarında incelemelerde bulundu. 

AK Partili il yöneticilerinden ortak açıklama

AK Parti Elazığ İl Başkanı, AK Parti Elazığ Milletvekilleri ve Elazığ Belediye Başkanı, Maden ilçesinde bulunan maden rezervleri ile ilgili açıklama yaptılar. Açıklamada, “Elazığlı iş insanlarını ve yatırımcıları bir araya getirme sorumluluğu Ticaret ve Sanayi Odamızdadır” denildi.

İl yöneticilerinden depremzedelere anlamlı ziyaret 

Elazığ Valisi Dr. Ömer Toraman ve il yöneticileri, 24 Ocak depreminin ikinci yıl dönümü nedeniyle depremzede ailelerle bir araya geldi.  24 Ocak 2020 tarihinde meydana gelen Elazığ depreminin üzerinden 2 yıl geçti. Bu kapsamda depremin ikinci seneyi devriyesinde Elazığ il protokolü depremzede ailelerle bir araya geldi. 

Elazığ'da 'Gönül Belediyeciliği'

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları 'Gönül belediyeciliği' ilkesi gereği il yöneticileri, muhtar, STK temsilcileri, esnaf ve vatandaşlar ile bir araya gelerek istişarelerde bulunmaya devam ediyor.

Elazığ İl Yöneticileri Cami Cemaatiyle Bayramlaştı

Elazığ’da kılınan Bayram namazının ardından il protokolü sosyal mesafe kurallarına dikkat ederek cemaatle bayramlaştı.