Hikaye Haberleri

Hikaye Haberleri

Gazze’de Çocuk Olmak konulu hikâye yarışması

Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi ve Helal Finans Araştırmaları Derneği, Gazze’de Çocuk Olmak konulu hikaye yarışması düzenleyecek.

Hacı Ormanoğlu’nun 3 yeni kitabı yayımlandı

Eğitimci-Yazar Hacı Ormanoğlu’nun Sevgi Tohumları, Sosyal ve Mutlu Çocuklar, Bam Teline Dokunan Hikayeler isimli kitapları yayımlandı. Yazar kitapları için 8 mayıs Cumartesi Günü imza programı düzenleyecek.

Türkiye'nin konuştuğu kadın Elazığ'da

Türkiye'nin ilk kadın Otobüs Şoförü olan Buket Yaman acı, gözyaşı ve azimle dolu hikayesini Fırat Üniversitesi İletişim Fakültesi öğrencileri ile paylaştı.

Gün Doğmadan tiyatro oyunu sahnelendi

Türkiye’nin birçok ilinde beğeni ile izlenen “Gün Doğmadan” isimli tiyatro oyunu Elazığ’da sahnelendi. Bir gezi için Filistin’e giden ve İsrail’in Filistinlilere yönelik işlediği insanlık suçlarına tanık olan iki arkadaşın hikayesini konu alan oyun beğeni topladı.

Edebiyat Atölyesi başvuruları 9 Eylül’e kadar uzatıldı

Elazığ Belediyesi Ekonomiyi Geliştirme ve Eğitim Merkezi tarafından vatandaşların yazarlık ve edebiyat konusundaki yeteneklerini desteklemek ve onların kalem tecrübelerini geliştirmek amacıyla “Şiir-Hikâye-Roman” alanlarında düzenlenen Edebiyat Atölyesi çalışma başvuruları yoğun talep üzerine uzatıldı.

Milletvekili Erol: Başaracağımız yeni hikâyelere ihtiyacımız var 

Cumhuriyet Halk Partisi Elazığ Milletvekili Gürsel Erol Elazığ’da düzenlediği halka açık bir davetle seçim startını verdiğini açıkladı. Seçim başlangıcını 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı kutlaması yaparak veren Erol seçimlere 13 ay olmasına rağmen Elazığ gibi bir ilde 41 yıl aradan sonra Cumhuriyet Halk Partisi’nin vekili olarak görev yapmaktan dolayı mutlu olduğunu dile getirdi.

Elazığ Belediyesi personelleriyle iftar programında buluştu

Elazığ Belediyesi tarafından birlik beraberliğe vurgu yapılmak amacıyla belediye personellerine ve ailelerine iftar yemeği düzenlendi. Yemekte konuşan Başkan Şerifoğulları, “Bu başarı hikayesinde birlikte omuz omuza yürüdüğümüz siz kıymetli mesai arkadaşlarımın emekleri var, alın terleri var. Bu başarı hepimizin başarısıdır” dedi.

Edebiyat Atölyesi şairleri şiirlerini seslendirdi 

Elazığ Belediyesi ve Türkiye Yazarlar Birliği Elazığ Şubesi’nin şiir, hikâye, deneme ve roman alanlarında gençleri yazarlığa yönlendirmek ve edebi yazılım dillerini geliştirmek amacıyla düzenlediği “Yazarlık Atölyesi” Şiir Dinletisi'yle son buldu. 

BAŞKAN AK GÜVEN TAZELEDİ

Ege Elazığ Dernekler Federasyonu’nun ikinci olağan genel kongresinde başkanlığa yeniden seçilen Nejat Ak, “Ahçik”in hikâyesiyle ekranlara taşınacağının müjdesini verdi.

Sarıkamış Şehitleri Hikayesi

ADAYLARIMIZIN HİKAYESİ VAR MI?