Güzergah Haberleri

Güzergah Haberleri

Elazığ'da belediye otobüslerinin güzergahı değişti

Elazığ Belediyesi, şehirde hizmet vermekte olan bazı otobüslerin güzergahının değiştiğini duyurdu.

Otobüs Terminali’ne 7/24 otobüs seferleri düzenlenecek

Vatandaşların daha kaliteli ve konforlu ulaşım hizmeti alabilmeleri adına Elazığ Belediyesi tarafından Yeni Şehirler Arası Otobüs Terminali güzergahına, 15 Temmuz Pazartesi gününden itibaren EŞTİ (75) seferleri başlatılacak.

Başkan Gürtürk: Hazardağlı Kavşağı Çözüm Bekliyor

Elazığ’da trafiğin en yoğun olduğu güzergahlardan biri olan Hazardağlı Kavşağı, trafik yoğunluğu nedeniyle sık sık tıkanarak ihtiyaca cevap veremez duruma geldi. Kentin bir çok mahallesini birbirine bağlayan kavşakta yaşanan sorun acil çözüm bekliyor.

Karataş: Güneykent Mahallesi’ne özel minibüs hattı istiyoruz 

Ulaşım konusunda sıkıntıların yaşandığını belirten Güneykent Mahallesi Muhtarı Necati Karataş, minibüs hatlarının çoğaltılmasını ve güzergah sorununun çözülmesi için çağrıda bulundu. 

Güney Çevre Yolu bağlantısında çalışmalar tamamlandı 

Elazığ Belediyesi, şehir içi trafiğinin daha rahat bir duruma gelmesi için bir yandan mevcut yolların bakım ve onarımını gerçekleştirirken bir yandan da alternatif güzergâhlar oluşturmaya devam ediyor. 

Elazığ Belediyesi, otobüs sefer güzergâhlarını yeniden düzenledi

Elazığ Belediyesi Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü, vatandaşların ulaşımını rahat sağlaması amacıyla bazı bölgelerde otobüs sefer güzergâhlarını yeniden düzenledi.

Yeni imar yolunda çalışmalar tamamlandı

Elazığ Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri Doğukent Mahallesi, Salıbaba ve Sanayi Mahallelerini birbirine bağlayan güzergâhtaki yol çalışmalarını tamamladı.

Elazığ Belediyesi’nden duyuru

Elazığ Belediyesi tarafından yürütülen şehir merkezi altyapı yenileme çalışmaları kapsamında 5 Kasım Cumartesi ve 6 Kasım Pazar günü Zübeyde Hanım Caddesi kısmen trafiğe kapatılarak trafik akışı alternatif güzergahlar üzerinden sağlanacak.

Elazığ Belediyesi'nden otobüs güzergâhlarına ilişkin duyuru 

Elazığ Belediyesi bazı sokak ve caddeleri trafiğe kapatarak otobüs sefer güzergâhlarını yeniden düzenledi. 

Elazığ Belediyesi’nden duyuru

Elazığ Belediyesi, Ramazan ayının başlamasıyla birlikte toplu taşıma araçlarının sefer saatlerini yeniden düzenledi. Bu kapsamda şehir içi güzergâhlarda iftardan önce son sefer saat 18.00 de yapılacak, iftardan sonra ise saat 20.00 de seferler tekrar başlayacak.

Elazığ’da toplantı ve gösteri yürüyüşü yapılacak alanlar belirlendi 

Elazığ’da toplanma alanı, yürüyüş güzergâhı, toplantı alanı, dağılma güzergâhları ile afiş ve pankart asılacak alanlar belirlendi. 

Koronavirüs Tedbirleri Kapsamında Otobüs Güzergâhları Yeniden Düzenlendi

Elazığ Belediyesi tarafından İl Umumi Hıfzıssıhha Meclisi’nce Koronavirüs salgını tedbirleri kapsamında Gazi, Vali Fahri Bey ve Hürriyet Caddesi’nin araç trafiğe kapatılması nedeniyle toplu ulaşım araçları güzergâhında değişikliğe gidildi.