Fırat Üniversitesi Hastanesi Haberleri

Fırat Üniversitesi Hastanesi Haberleri

F.Ü Hastanesi Başhekimliği’nde görev değişikliği

Fırat Üniversitesi Hastanesi Başhekimliğine Prof. Dr. Gökhan Artaş atandı.

Fırat Üniversitesi Hastanesi’ni TOKİ inşa edecek

Fırat Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fahrettin Göktaş, yeni Fırat Üniversitesi Hastanesi’nin TOKİ marifeti ile yapılacağını açıkladı.

Hekimler Filistin için yürüdü 

Elazığ’da hekimler İsrail’i kınayarak Fırat Üniversitesi Hastanesi önünden Cumhuriyet Meydanı’na kadar ‘Sessiz Yürüyüş’ yaptılar. 

Fırat Üniversitesi Hastanesinden önemli saat duyurusu 

Fırat Üniversitesi Hastanesi tarafından hasta ziyaretçi saatleriyle alakalı açıklama yapıldı. Yapılan açıklamada gündüz 12.30-14.00 ve akşam ise 18.30-20.00 olarak belirlenen saatlere uyulması uyarısı yapıldı. 

Başhekimlik görevine Doç. Dr. Aydın önerildi 

Elazığ Fethi Sekin Şehir Hastanesi Başhekimliği görevine Fırat Üniversitesi Hastanesi Göğüs Cerrahi Bölümü Öğretim Üyelerinden Doç. Dr. Siyami Aydın’ın önerildiği ve bakanlık olur yazısı beklenildiği öğrenildi. 

Başkan Ulaş kalp krizi geçirdi

Tuhafiyeciler ve Konfeksiyoncular Odası Başkanı Mithat Ulaş kalp krizi geçirerek Fırat Üniversitesi Hastanesi’ne anjiyo oldu. Başkan Ulaş’ın sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Milletvekili Erol, Gazi Caddesi ve Üniversite Hastanesinde incelemelerde bulundu

Cumhuriyet Halk Partisi Elazığ Milletvekili Gürsel Erol, İl Başkanı Coşkun Çağlar Duran ile birlikte Gazi Caddesi’nde incelemelerde bulundu ve ardından Fırat Üniversitesi Hastanesini ziyaret etti.

Fırat Üniversitesi Hastanesinde tavan çöktü

Kahramanmaraş’ta saat 04.17 sıralarında 7.4 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi.

FÜ Hastanesi’nde hemşireler unutulmadı 

12 Mayıs Hemşireler günü dolayısıyla Fırat Üniversitesi Hastanesinde görev yapan hemşireler ziyaret edilerek hemşireler günü kutlandı. 

Bakanlıktan Fırat Üniversitesi Hastanesi’ne teşekkür belgesi 

Sağlık Bakanlığı tarafından Fırat Üniversitesi Hastanesine kadaverik donör organizasyonları dolayısıyla teşekkür belgesi verildi. 

Temel ve ileri yaşam desteği eğitimi verildi 

Fırat Üniversitesi Hastanesi’ndeki sağlık çalışanlarına temel ve ileri yaşam desteği eğitimi verildi. 

Fırat Üniversitesi Hastanesi’nde Sekreterlere Yönelik Eğitim 

Fırat Üniversitesi Hastanesi’nde görev yapan sekreterlere yönelik iletişim becerileri, hasta ve hasta yakınları ile iletişim konulu eğitim verildi. 

Fırat Üniversitesi Hastanesinde Hemşirelere Eğitim Verildi

Fırat Üniversitesi Hastanesi Algoloji anabilim dalı öğretim üyesi Doç. Dr. Sibel ÖZCAN tarafından kliniklerde görev yapan hemşirelere yönelik ağrının değerlendirilmesi ve Ağrı’da hemşire bakımı eğitimi verildi.

Ahmet Hoca Son Yolculuğuna Uğurlandı

Elazığlıların gönlünde yer eden, şiirleri ile yüreklere dokunan, naif kişiliği ile herkesin sevdiği ve saydığı isim Fırat Üniversitesi Akademisyenlerinden Yrd. Doç. Dr. Ahmet Tevfik Ozan, Fırat Üniversitesi Hastanesi morgunda kılınan cenaze namazının ardından son yolculuğuna uğurlandı.

Başhekim Uyardı! Hasta Ziyaretleri Azalmazsa Korona Artabilir

Fırat Üniversitesi Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. İrfan Kaygusuz, covid-19 salgını nedeni ile ziyaret saatlerini kaldırmalarına rağmen özellikle akşam saatlerinde ciddi şekilde hasta ziyaretleri yapıldığını belirterek, vatandaşları hastaneye gelmemeleri noktasında uyardı.