Elazığ Ticaret Ve Sanayi Odası Başkanı Asilhan Arslan Haberleri
SON DAKİKA

Elazığ Ticaret Ve Sanayi Odası Başkanı Asilhan Arslan Haberleri

Asilhan Arslan: Aday olmayacağım

Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Asilhan Arslan, Kasım ayında gerçekleşecek olan seçimlerde aday olmayacağını ifade etti.

TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu ve Başkan Arslan’dan TOGG tesislerine ziyaret 

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı ve TOGG Yönetim Kurulu Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu ve oda borsa başkanları TOGG Gemlik tesislerini ziyaret etti. Ziyarete Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Asilhan Arslan da katıldı. 

Elazığ’a tekstil yatırımları devam ediyor

Elazığ’a yeni bir tekstil yatırımı kazandırmak üzere gelen Şahinler Holding Yönetim Kurulu Başkanı Kemal Şahin ve beraberindeki heyet Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Asilhan Arslan ile bir araya geldi. 

Başkan Arslan, iddialara sert sözlerle cevap verdi

​​​​​​​Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası başkanı Asilhan Arslan, 21 Nisan’da gerçekleşen Maden ilçesindeki polimetal maden rezervinin işletme ihalesine Elazığ Girişim Grubu olarak neden katılmadıklarını kamuoyuna açıkladı. Arslan, ihale süreci ve şansına yönelik iddialara da sert bir şekilde cevap verdi.

Başkan Arslan: Öncelikli talebimiz karşılanmıştır 

Elazığ Girişim Grubunun süreç yönetimi ve Elazığ kamuoyunda oluşan yüksek hassasiyet neticesinde Mapeg maden sahasının ihalesini ileri bir tarihe ertelendi. Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Asilhan Arslan konuyla ilgili açıklama yaparak, “Elazığ girişim grubu olarak öncelikli talebimiz karşılanmıştır” dedi. 

Milletvekili Demirbağ’dan, bir dizi ziyaret

Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Asilhan Arslan’la bir araya gelen AK Parti Elazığ Milletvekili Zülfü Demirbağ Maden İlçesi’ndeki maden rezervleri ile ilgili istişarelerde bulundu.

Başkan Arslan: Maden ihalesinin detaylarını Cumhurbaşkanımıza aktaracağız 

Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Asilhan Arslan, Kanal Fırat ve Kanal E televizyonlarının canlı yayında Elazığ’ın Maden ilçesinde bulunan maden sahası ile ilgili açıklamalarda bulundu. Başkan Arslan önümüzdeki günlerde bu konun detaylarını Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a taşıyacaklarını açıkladı. 

İhale için neden acele ediliyor

Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Asilhan Arslan, Elazığ’ın Maden ilçesinde bulunan zengin maden rezervi ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu.

Başkan Arslan: Akaryakıt istasyonları kapanmanın eşiğinde 

Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Asilhan Arslan, “akaryakıt istasyonlarının kapanma eşiğinde” olduğunu belirterek TOBB ve EPDK’ya başvuru yaptıklarını ifade etti. 

Başkan Arslan: Süre uzatımı çok değerli olmuştur ancak beklentimizi karşılamamıştır 

29 Aralık 2021 tarih ve 31704 sayılı Resmi Gazetede Cumhurbaşkanı kararı ile Elazığ’ında içinde bulunduğu Cazibe Merkezleri Programı kapsamında yatırımların desteklenmesiyle ilgili sağlanan teşvikler 31.12.2022 tarihine kadar uzatıldı. Elazığ TSO Başkanı Asilhan Arslan, taleplerinin tam olarak karşılanmaması ile birlikte sürenin uzatılmasının çok değerli olduğunu ifade etti. 

İŞGEM genel kurul toplantısı gerçekleştirildi 

İŞGEM genel kurul toplantısına katılan Elazığ Valisi Ömer Toraman, Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları ve ETSO Başkanı Asilhan Arslan, İŞGEM’deki işletmeleri de gezerek, bilgiler aldı. 

AB Gıda Çalıştayı yoğun katılımla yapıldı 

“Tarımsal Gıda Üreticilerinin AB Standartlarına Uyumu Çalıştayı” Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası tarafından gerçekleştirildi. 

Başkan Arslan, iş dünyasının sorunları gündeme taşındı 

Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Asilhan Arslan, ETSO’nun çok sayıda beklentisini Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati ile yapılan toplantıda TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu tarafından dile getirildiğini ifade etti. 

Ticaret Odaları MATTO’yu ziyaret etti

Gaziantep Ticaret Odası, Giresun Ticaret Odası, İnegöl Ticaret Odası, Sivas Ticaret ve Sanayi Odası ile Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası temsilcileri bugün Makedonya Türkiye Ticaret Odası’nı (MATTO) ziyaret etti. 

ETSO’da Kardeş Oda Protokolü için imzalar atıldı 

Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası ile Rize Ticaret ve Sanayi Odası arasında kardeş oda protokolü imzalandı. 

Başkan Arslan ‘Türk Cumhuriyetleri İş Formuna’ katıldı 

Gerçekleştirilen Türk Cumhuriyetleri Ekonomi ve Ticaret Konferansı’na , Elazığ TSO Yönetim Kurulu Başkanı ve Türk Keneşi Konsey Üyesi Asilhan Arslan da katıldı. 

TOBB Heyeti Kırgızistan’da Üst Düzey Görüşmelerde Bulundu

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği, Kırgızistan’da üst düzey görüşmeler gerçekleştirdi. Görüşmelere Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Asilhan Arslan da katıldı.

Başkan Arslan’dan Ticaret Bakanlığı’nın Yasa Tasarısına Öneri

Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Asilhan Arslan yaptığı açıklamada, Kırtasiye ürün gruplarının da marketlerde satışının yasaklanacak ürünler arasında yer almasını istedi.