Eğitimciler Haberleri

Eğitimciler Haberleri

KPSS son tekrar kampına yoğun katılım sağlandı

Elazığ Belediyesi’nin “Gelecek Sensin” projesi kapsamında düzenlediği KPSS Son Tekrar Kampı yoğun ilgi gördü. Uzman eğitimciler tarafından gerçekleştirilen kampa; Bingöl, Malatya ve Diyarbakır gibi çevre illerden de katılım sağlandı. Bir yıldır çalışmakta oldukları derslerin, tekrarını gerçekleştirmenin önemine değinen adaylar, destekleri için Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları’na teşekkür etti.

Elazığ Belediyesi ücretsiz KPSS son tekrar kampı başladı

Alanında uzman eğitimciler tarafından gerçekleştirilen Elazığ Belediyesi Ücretsiz KPSS Son Tekrar Kampı başladı.

Elazığlı eğitimciler İstanbul’da bir araya geldi

ELFED’in geleneksel meslek grupları toplantısının ikincisini İstanbul’daki Elazığlı Eğitimciler için düzenledi.

STK Platformu yeni müfredatı görüştü

Sivil Toplum Kuruluşları Platformu, eğitimcilerle bir araya gelerek, Milli Eğitim Bakanlığının uygulayacağı yeni müfredatı konuştu.

Başkan Şerifoğulları, eğitimciler ve öğrencilerle bir araya geldi

Yükseköğretim Kurumları Sınavı’na (YKS) girecek öğrenciler için hazırlanan, “Gelecek Sensin” isimli kapsamlı destek programını yeni dönemde de gençlerle buluşturan Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, Elazığ’da faaliyet gösteren eğitim kurumlarını ziyaret ederek, eğitimciler ve öğrencilerle bir araya geldi. Gençler, Başkan Şerifoğullarını alkışlarla ve “Büyük Başkan” sloganları ile karşıladı.

MHP Elazığ 1. Sıra Milletvekili Adayı Işıkver: Eğitimciler isterse şehirde ülkede değişir

Seçim çalışmalarını bütün hızıyla sürdüren ve bu kapsamda Sivil Toplum Örgütleri, Meslek Örgütleri, mahalle ve köy toplantıları, iş dünyasının çatı örgütleri, sendikalar ve vatandaşlarla buluşan MHP Elazığ 1. Sıra milletvekili adayı Semih Işıkver Türk Eğitim-Sen Üyeleriyle bir araya geldi.  Sendika Üyeleriyle istişare eden Işıkver “Eğitimciler isterse bir şehri, bir ülkeyi değiştirecek güce sahiptir. Çünkü Sizler toplum içerisinde hep kanaat önderi ve tüm halkın saygı duyduğu bir kutsal mesleğin icracılarısınız. Elazığ için 14 Mayıs sonrası yeni bir dönemin başlaması için sizlere olan inancımız ve güvenimiz tamdır ” dedi. 

Eğitimciler bakanlığa seslendi 

Eğitim Bir Sen 1 Nolu Elazığ Şubesi Üyeleri, Milli Eğitim Müdürlüğü önünde toplanarak, yetkililere seslerini duyurmaya çalıştı.

Dereceye girenlere ödülleri verildi 

Hayrat Vakfı ve Uluslararası Eğitimciler Derneği tarafından düzenlenen Türkiye kitap okuma yarışmasında dereceye girenlere düzenlenen törenle ödülleri verildi.

18. İmam Hatipliler Kurultayı Aksaray’da Yapıldı

18. İmam Hatipliler Kurultayı, 4-5 Eylül 2021 tarihinde Aksaray Üniversitesi Konferans Salonu’nda yapıldı. Eğitimciler, akademisyenler ve STK temsilcilerinin katıldığı programda yılın şiarı “Adalet ve Merhametle” olarak açıklandı.