Dükkan Haberleri

Dükkan Haberleri

Elazığ İl Özel İdaresi 4 Dükkânı İhale Yolu İle Satışa Çıkardı

Mülkiyeti Elazığ İl Özel İdaresine ait olan Elysium projesi içerisinde yer alan 4 adet cadde dükkân 4 Haziran Salı günü saat 10.00’da İl Özel İdaresi Toplantı Salonunda ihale yolu ile satılacak.

Ağın İlçesi'ne 142 Konut ve 3 dükkan yapılacak 

Ağın’daki 142 adet konut ve 3 dükkanlı ticaret merkezinin, "İnşaat ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi" işinin ihalesi 6 Kasım’da yapılacak. 

43 İşyerinin anahtar teslim tarihleri belli oldu 

6 Ekim tarihinde gerçekleştirilen kura çekiminde dükkanları belirlenen hak sahipleri iş yerlerinin anahtarlarını 16 Ekim tarihinden itibaren teslim alabilecekler. 

Palu’ya 428 Konut ve Ticaret Merkezi 

Palu’ya 428 Adet Konut, 8 Adet Dükkan ve 1 Adet 8 Dükkanlı Ticaret Merkezi yapılacak. 

Elazığ İl Özel Idaresi, Elysium’daki 4 dükkanı satışa çıkardı

Elazığ İl Özel İdaresi, Elysium Park Alışveriş Merkezinde bulunan 4 adet dükkanı yeniden satışa çıkardı. İhaleler 25 Temmuz Salı Günü saat 14:00’de yapılacak.

Hak sahipliği başvuruları nasıl yapılacak? 

Kahramanmaraş merkezli depremin ardından Elazığ’da evi veya dükkanı ağır hasar alan vatandaşların hak sahipliğine nasıl başvuru yapacakları açıklandı. 

Bakan Kurum: Altı dükkan, üstü daire dönemi sona eriyor

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, deprem bölgesine ilk etapta yapılacak 250 bin konutla ilgili hazırlıkları anlattı. Kurum, 'altı dükkan, üstü daire döneminin kapanacağını' da vurguladı.

Kapalı Çarşı’da çökme meydana geldi!

Kapalı Çarşı’da dükkanların sundurması çöktü. Çökme nedeniyle 5 kişi yaralandı.

Elazığ Belediyesi 23 dükkânı satışa çıkardı 

Mülkiyeti Elazığ Belediyesi’ne ait olan Kızılay Mahallesi’ndeki Traktörcü Esnafları Sitesi’nde 23 dükkan Elazığ Belediyesi tarafından satışa çıkarıldı. 

Başkan Dumandağ: Esnaf zor bir süreçten geçiyor 

Elazığ Ticaret Borsası Başkanı Mehmet Ali Dumandağ Arı Grup Tedarikçi Firma Gıda Temizlik Ambalaj esnaf dükkânını ziyaret ederek, alışveriş yaptı. Her zaman esnafımızın yanındayız diyen Başkan Dumandağ ekonomik sıkıntılar nedeni ile esnafın zor bir süreçten geçtiğini söyledi. 

Dumandağ ‘Kasaplar Arefe Günü 18.30’a Kadar Açık Olacak’

Ticaret Borsası Başkanı Mehmet Ali Dumandağ, arefe günü kasapların, 17’de değil, 18.30’da dükkanlarını kapatmaları için gerekli izinleri aldıklarını duyurdu.