Birleşmiş Milletler Haberleri

Birleşmiş Milletler Haberleri

Alkışlar, Haluk Levent’e!

Şarkıcı Haluk Levent, AHBAP faaliyetleriyle ilgili konuşmak için bulunduğu BM toplantısında İsrail'i protesto etti.

TÜGVA’dan ABD’nin Gazze kararına tepki 

TÜGVA İl Başkanlığı ABD’nin birleşmiş milletler güvenlik konseyinde Gazze'de acilen insani ateşkes istenen karar tasarısını veto etmesine tepki gösterdi. 

Hibeler hesaplara yatmaya başladı 

ETSO ve Birleşmiş Milletler Kalkınma Programı iş birliği ile depremde işletmeleri yıkılan ve hasar gören küçük işletmelere verilecek hibe hesaplara yatmaya başladı. Hibeleri teslim alan esnaf ETSO’ya teşekkür etti. 

ETSO 125 işletmeye 8 milyon 400 bin TL hibe kazandırdı 

Şubat ayında meydana gelen yıkıcı depremlerde hasar gören ya da yıkılan küçük işletmeleri desteklemek üzere hayata geçirilen birleşmiş milletler kalkınma programı kapsamında Elazığ’da 125 işletmemize 8 milyon 400 bin TL hibe kazandırıldı. 

Elazığ’da Mutfak Atölyesi etkinliği düzenlendi

Tarım Ve Orman Bakanlığı ile Birleşmiş Milletler Gıda Ve Tarım Örgütü iş birliğiyle yürütülen "Gıdanı Koru Sofrana Sahip Çık" kampanyası kapsamında Elâzığ’da için israf olmasın afiyet olsun temasıyla mutfak atölyesi etkinliği düzenlendi.

Dünyada pirinç krizi yaşanabilir! 

Dünyada artan gübre ve enerji maliyetleri ile birlikte Rusya-Ukrayna savaşının da etkisiyle küresel gıda fiyatları artıyor. Uzmanlar ise, bu sürecin devam etmesi durumunda pirinç krizi yaşanabileceğini açıkladı.