Erkan, güven tazeledi

Milliyetçi Hareket Partisi merkez ilçe başkanlığı kongresi yapıldı. Kongrede kısa süre önce başkanlığa atanan Vahit Erkan, başkanlığa seçildi. 

PAYLAŞ
Elazığ Detay Haber - Gülşah Altaş

Milliyetçi Hareket Partisi’nde 9 Ağustos tarihinde başlayan kongre süreci, Elazığ Merkez ilçe başkanlığı kongresi ile devam etti. MHP Elazığ Merkez İlçesi 14’üncü kongresinde Kısa süre önce merkez ilçe başkanlığı görevine atanan Vahit Erkan, kongrede başkan seçildi. 

IŞIKVER: UZUN BİR ARADAN SONRA BİR MİLLETVEKİLİ ÇIKARMIŞ OLMANIN GURURUNU YAŞIYORUZ 

Kongreye katılan MHP Elazığ Milletvekili Semih Işıkver, uzun süre sonra partilerinin milletvekili çıkarmasının Elazığ için önemine değinerek, “Beklediğimiz ölçüde bir oy alamasak da sonuç olarak uzun bir aradan sonra bir milletvekili çıkarmış olmanın gururunu yaşıyoruz. Burada hepinizin emekleri çok fazla. Çok zorlu bir süreçten geçtik karşımızda çok güçlü bir kamp vardı MHP’yi yok etmek isteyenler varlığımızı engellemek isteyenlerin varlığı hepimizin malumu üzereydi. Biz bize kurulan kurt kapanlarının farkındayız ifadelerini kullanırken neyle karşılaşacağımızın farkındaydık ama burada sırtımızı yasladığımız çok güçlü bir teşkilatımız ve değerli dava arkadaşlarımız vardı. Allah nasip etti bugün karşınıza 5 yıllık il başkanı olarak değil milletvekili sıfatıyla karşınızdayım.” dedi. 

IŞIKVER: ÖNEMLİ BİR SÜRECE GİRECEĞİZ 

Işıkver, 2024 yerel seçimlerinde de merkez ve ilçe belediyelerini MHP’nin üretken belediyeciliği ile buluşturmayı hedeflediklerini söyleyerek, “Yerel seçimde MHP’nin hak ettiği yere gelmesi için sadece ilçe belediyeleri ile değil, Elazığ’da şehir belediyesinin de MHP’nin üretken belediyecilik vizyonuyla buluşabilmesi için önemli bir sürece gireceğiz. Yine inanıyorum ki çok uzun bir süre sonra MHP’nin bu vizyonunu şehirle buluşturacağımıza, şehri daha ileriye taşıyacağımıza inancım tam.” ifadelerini kullandı. Kongreye katılan Eski MHP Elazığ İl Başkanları Raif Çiçek, Yavuz Kuzgun ve İzzet Ertem, birlik beraberlik mesajları vererek, kongrenin hayırlı olmasını dilediler. 

ERKAN: BU SEÇİMİ BÜYÜK BİR ZAFERLE KAZANACAĞIMIZDAN ŞÜPHEM YOKTUR 

MHP Elazığ Merkez ilçe Başkanı Vahit Erkan, yapılacak yerel seçimlerden başarı ile çıkacaklarına inançlarının tam olduğunu söyleyerek, “Genel başkanımızın mevcut belediyelerimizi koruyup bunların üzerine yenilerini ilave ediniz emrini yerine getireceğimizden kimsenin şüphesi olmasın. Merkez belediyelerimizi güçlendirip merkez belediyeyi de alarak inşallah bu seçimi büyük bir zaferle kazanacağımızdan şüphem yoktur.” dedi. Konuşmaların ardından tek listeyle gidilen Kongrede, başkanlığa Vahit Erkan seçilirken; yönetim kurulu şu isimlerden oluştu: Metehan Akgüneş, Fatih Gür, Selçuk Aktaş ve Mehmet Samancı…


 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN