ELFED, üniversite öğrencileri ile buluştu

ELFED, İstanbul'u kazanan Elazığlı üniversite öğrencileriyle düzenledikleri programda bir araya geldi.

Elazığ Dernekler Federasyonu İstanbul’u Kazanan Elazığlı Üniversite Öğrencileriyle düzenledikleri programda buluştu. Gerçekleştirilen Etkinliğe ELFED Genel başkanı Kazım Gökhan Elgin, İstanbul İl Milli Eğitim Müdürü Doç. Dr. Murat Mücahit Yentür, Final Eğitim Kurumları Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Taşel, İstanbul İl Nüfus Ve Vatandaşlık Müdürü Rabia Babaoğlu ve öğrenciler katıldı.
 
ELFED Yönetim Kurulu Üyesi Mete Murat, yeni neslin tarih yazacağına inandığını söyleyerek, ELFED’in güçlü bir aile olduğunu ve öğrencilerin yalnız olmadığını söyledi. ELFED Gençlik Kolları Başkanı Fatih Mehmet Akbıyık, ELFED’in düzenlediği çalışmalar ile ilgili bilgi verirken, Gençlik Kolları olarak bu çalışmalarda aktif yer aldıklarını kaydetti.

ELFED, üniversite öğrencileri ile buluştu

ELFED Genel Başkanı Kazım Gökhan Elgin, Elazığ ile olan bağı İstanbul’a gelen öğrencilerle devam ettirmek ve güçlendirmek istediklerini belirtti. İstanbul İl Milli Eğitim Müdürü Doç. Dr. Murat Mücahit Yentür, mesleki tecrübelerini paylaştı. Öğrencilerin hedefleri yönünde azimle ilerlemeleri gerektiğini söyledi. 

Final Eğitim Kurumları Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Taşel, Büyük bir kentte yaşamanın önemli tecrübeler katacağını ancak, Elazığ’da kazanılan değerlerden kopmamak gerektiğinin altını çizdi. İstanbul İl Nüfus Ve Vatandaşlık Müdürü Rabia Babaoğlu, ELFED Ailesi içinde olduğu için mutlu olduğunu ifade ederken gençliğe inandıklarını ve her zaman yanlarında olduğunu söyledi. Program Elazığ türküleri ile ve çekilen halaylar ile devam etti.

Bakmadan Geçme