Elazığ İl Özel İdaresine taze kan!

Elazığ İl Özel İdaresinde 12 birim müdürlüğünün 8'ine yeni müdür ataması yapılırken bir müdürün de yeri değişti.

PAYLAŞ
Elazığ Detay Haber - Gülşah Altaş

Elazığ merkez başta olmak üzere, ilçeler, beldeler ve köylere eşit bir şekilde hizmet götüren ve son yıllarda gerçekleştirdiği hizmet atağıyla kamuoyunun takdirini toplayan Elazığ İl Özel İdaresi’nde kadro değişikliğine gidildi. 

8 ŞUBE MÜDÜRÜ DEĞİŞTİ

Şehrin öncü hizmet kuruluşu olan ve kaptanlığını Elazığ Valisi Dr. Ömer Toraman'ın yürüttüğü İl Özel İdaresinde kuruma bağlı 8 Müdürlükte yeni görevlendirme gerçekleştirdi.  

İl Özel İdaresine bağlı; Su ve Kanal Hizmetleri Şube Müdürlüğüne Bülent Güler, Makina  İkmal ve Bakım onarım Şube Müdürlüğüne Cebrail Parılday, Yol ve Ulaşım Hizmetleri Şube Müdürlüğüne Emre Ortaç, Mali Hizmletler Şube Müdürlüğüne Ahmet Demirtaş, Tarımsal Hizmetler Şube Müdürlüğüne Ekmel Bozduman, İnsan kaynakları Şube Müdürlüğüne Burak kara, İmar ve Kentsel İyileştirme Şube Müdürlüğüne Esat Onur Bedir, Yazı İşleri Müdürlüğüne Özcan Tolan, Destek Hizmetleri Şube Müdürlüğüne ise Recep Kılınç getirildi. 

SİYASİLERDE SÜRECE MÜDAHALE ETMEDİ

Takdire şayan hizmetleriyle adından söz ettiren İl Özel İdaresinde kadro değişikliği taze kan değişimi olarak yorumlanırken, daha güçlü bir kadroyla  büyük hizmetler hedeflendiği ve başarı çıtasını daha da yüksek seviyeye çıkarmak amacıyla kurum içi kadro değişikliğine gidildiği düşünülüyor. 

Kamuoyunda daha önceden de yaşanan bazı atamalarda kriz yaşanacağı kaygısı, küçük çapta yapılan atamalarda siyasetçilerin müdahale etmemesi ve sorun çıkmamasıyla yerini yeni kan değişimlerinde kriz olmayacağı ve kurum içi işleyişlere müdahale edilmeyeceği yönünde doğru yolun bulunduğu olarak yorumlandı.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN