Elazığ'da Nalbantlık Kursu açılıyor

Türkiye Jokey Kulübü tarafından dünya standartlarında eğitim almış nalbantlar yetiştirmek için Karacabey Atçılık Eğitim Merkezi'nde nalbantlık eğitim programı düzenlenecek. Hipodrom Müdürü Muhammet Demirçelik 2. dönem nalbantlık kursu ile ilgili bilgiler vererek son başvuru tarihinin 12 Ağustos olduğunu hatırlattı.

PAYLAŞ
Elazığ Detay Haber - Gülşah Altaş

Elazığ’da Nalbantlık Kursu açılıyor. TJK Elazığ Hipodrom Müdürü Muhammet Demirçelik, Türkiye Jokey Kulübü’nün istihdam sağlamaya öncelik verdiğini söyledi.

TJK Elazığ Hipodrom Müdürü Muhammet Demirçelik, Türkiye Jokey Kulübü Karacabey Atçılık Eğitim Merkezinde iş istihdamına katkı sağlayacak ve iş garantili Nalbantlık Eğitimi verileceğini duyurdu.

Elazığ'da Nalbantlık Kursu açılıyor

Demirçelik: “Geçtiğimiz yıl başlatmış olduğumuz nalbantlık eğitim programının ikincisini bir kez daha başlatıyoruz. Buradaki en güzel nokta mezun olan kursiyerlerimizin, hipodromlarımızda ve tesislerimizde iş olanağı sağlanacağı olmasıdır. Umuyorum ki Elazığlı hemşehrilerimizde bu kursa rağbet gösterip katılacaklardır. Nalbantlık mesleğine adım atmak isteyen gençlere Karacabeyi Atçılık Eğitim Merkezine bekliyoruz. Sektörde ki hizmet kalitesini arttırmak kendi alanlarında Dünya standartlarında eğitim almış nalbantlar tarafından yetiştirilmek üzere başlatılan nalbantlık eğitim programını başlatıyoruz.” Dedi.

TJK Elâzığ Hipodrom Müdürü Muhammet Demirçelik, Nalbantlık Kursu hakkında bilgiler vererek: “Karacabey Atçılık Eğitim Merkezinde 02 Eylül 2024 tarihinden itibaren 6 aylık bir periyotta nalbantlık eğitimi düzenlenecek. Bu eğitim dünyanın en önde gelen eğitimciler tarafından verilecektir.  Buradan bir kez daha bu işe gönül verecek tüm kardeşlerimizi bu eğitim programına bekliyoruz.” Dedi.
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN