Elazığ Belediyespor kulübü sporcularından büyük başarı

Elazığ Belediyespor Kulübü Sporcuları Sıla Kartal kadınlar, Ayyup Han Juraev ise Erkekler Türkiye Boks Şampiyonası'nda önemli başarılara imza attı. Kartal, turnuvayı bronz, Juraev ise gümüş madalya ile tamamladı.

PAYLAŞ
Elazığ Detay Haber - Gülşah Altaş

Elazığ Belediyesi sağlıklı ve sportif bir toplum oluşturulması, spor ruhunun bütün kitlelere yayılması, özellikle gençleri ve çocukları spora yönlendirme amacıyla spor yatırımlarına yoğun bir şekilde devam ederken, bir yandan da başarılı sporcuların şehre ve ülkeye kazandırılması için Elazığ Belediyespor Kulübü vasıtasıyla Elazığ sporuna katkı sunmayı ve bu kulvarda da başarılarına yenilerini eklemeyi sürdürüyor.

Bu kapsamda Bursa’da düzenlenen Kadınlar Türkiye Boks Şampiyonası’nda mücadele eden Elazığ Belediyespor Kulübü Sporcusu Sıla Kartal, 57 kiloda çıktığı ringde turnuvayı üçüncülükle tamamlayarak bronz madalyanın sahibi oldu. 
51 kiloda mücadele eden Ayyup Han Juraev ise Erkekler Türkiye Boks Şampiyonası’nda ikincilik elde ederek gümüş madalya kazandı. 

Elazığ Belediyespor kulübü sporcularından büyük başarı

ANTRENÖR CEMİL DÖNDÜ; “ELAZIĞ BELEDİYE BAŞKANIMIZ SAYIN ŞERİFOĞULLARI SAYESİNDE ELAZIĞ SPORUNA KATKI SUNMAYI SÜRDÜRÜYORUZ”

Şampiyonanın ardından açıklamalarda bulunan Elazığ Belediyespor Kulübü Antrenörü Cemil Döndü; “Bursa’da oldukça çekişmeli maçlara sahne olan şampiyonada kulübümüzün sporcuları iki derece elde etme başarısı gösterdi. İki sporcumuzu da tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum. Elazığ sporuna geçmişte ve günümüzde önemli katkılar sunarak, Elazığ sporunun ve sporcusunun her zaman destekçisi olan Elazığ Belediye Başkanımız Sayın Şahin Şerifoğulları’na, gençlerimize verdiği önemden dolayı şükranlarımızı sunuyoruz. Sayın Başkanımız, bizlerin her zaman yanında oldu. Bizler de elde ettiğimiz başarılarla hem Elazığ’ı gururlandırmaya devam ediyor, hem de Sayın Başkanımızın sayesinde Elazığ sporuna katkı sunmayı sürdürüyoruz.” ifadesinde bulundu.

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları da başarılı sporcuları ve Antrenör Cemil Döndü'yü tebrik etti.
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN