Elazığ Belediyesi Gönüllü Halk Korosu'ndan THM konseri

Elazığ Belediyesi Musiki Toplulukları Gönüllü Halk Korosu, 13 Eylül Cuma günü saat 19.30'da düzenlenecek olan konser ile Türk Halk Müziği'nin sevilen eserlerini icra edecek. Konser, ücretsiz olacak.

PAYLAŞ
Elazığ Detay Haber - Gülşah Altaş

Elazığ Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü bünyesinde oluşturulan Elazığ Belediyesi Musiki Toplulukları Gönüllü Halk Korosu, Elazığ’daki konserlerine devam ediyor.
Bu kapsamda Gönüllü Halk Korosu, 13 Eylül Cuma günü saat 19.30’da Elazığlılar ile buluşacak. Elazığ Belediyesi Bünyamin Eroğlu Kültür ve Kongre Merkezi‘nde düzenlenecek olan Türk Halk Müziği konseri, ücretsiz olacak. Elazığ Belediyesi Musiki Toplulukları Gönüllü Halk Korosu, Türk Halk Müziği'nin sevilen eserleri ile müzikseverlere müzik ziyafeti sunacak.  

Elazığ Belediyesi Gönüllü Halk Korosu'ndan THM konseri

“THM ESERLERİNİN İCRA EDİLECEĞİ VE ÜCRETSİZ OLACAK KONSERE BÜTÜN VATANDAŞLARIMIZ DAVETLİDİR”

Elazığ Belediyesi Basın-Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada; “Elazığ Belediyesi Musiki Toplulukları tarafından oluşturulan Gönüllü Halk Korosu, periyodik olarak gerçekleştirdiği Türk Sanat Müziği ve Türk Halk Müziği konserlerini sürdürüyor. 13 Eylül Cuma günü saat 19.30’da Bünyamin Eroğlu Kültür ve Kongre Merkezi‘nde düzenlenecek olan konserde, Türk Halk Müziği eserleri icra edilecek. Ücretsiz olacak olan Elazığ Belediyesi Musiki Toplulukları Gönüllü Halk Korosu konserine bütün vatandaşlarımız davetlidir.” denildi.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN