Muhammed Fatih Akarsu Haberleri
SON DAKİKA

Muhammed Fatih Akarsu Haberleri

Muhammed Fatih Akarsu haberleri, haber editörü Muhammed Fatih Akarsu tarafından kaleme alınan son dakika haberler bu sayfada.

YRP MKYK Üyesi Gül: Genel Başkanımız Elazığ’a geliyor

Yeniden Refah Partisi MKYK Üyesi ve Genel Merkez Teşkilat Başkan Yardımcısı Mehmet Gül, YRP Genel Başkanı Dr. Fatih Erbakan’ın Elazığ’a gelişiyle ilgili açıklamalarda bulundu.

Motorlu Taşıtlar Vergisi'ne indirim!

Motorlu Taşıtlar Vergisi (MTV) 2023 yılında yüzde 61.5 olarak uygulanacak. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan indirim yetkisini kullandı. Karar Resmi Gazete'de yayımlandı.

Dr Salih Selman, Elazığlılarla buluştu 

Verdiği konferanslarla salonları dolduran Doktor Salih Selman Elazığlılarla buluştu. 

ES Elazığspor Kulübü’nden Prof Açık’a teşekkür

Elazığspor Kulübü Karşıyaka maçının konaklama giderlerini karşılayan ELİKAD Başkanı, İş İnsanı Prof. Dr. Yasemin Açık’a teşekkür etti. 

SP il yönetiminden Yurtbaşı Beldesine ziyaret 

Saadet Partisi Elazığ İl Başkanı Abdullah Akın ve beraberindeki heyet Yurtbaşı Beldesi’ni ziyaret etti. 

Bakan Özer tarihi açıkladı! Tüm öğrencilere ücretsiz olacak

İlk kez geçen yaz tatilinde açılan kurslara öğrencilerin büyük ilgi gösterdiğini belirten Bakan Özer, yarıyıl tatilinde de ücretsiz kursların devam edeceğini belirtti. Özer tarihleri açıkladı.

Sigaraya 6 lira zam birden geliyor!

3 Ocak 2023 ayı itibariyle tüm sigaralara 6 lira zam geliyor.

Kültür ve Sanat Yarışmaları başlıyor 

Elazığ'da Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından her sene düzenlenen Kültür ve Sanat yarışmaları bu yıl da düzenlenmeye devam ediyor. 

EYT'de geri sayım 

Emeklilikte yaşa takılanlara yönelik düzenlemeyle ilgili hazırlıklar sürüyor. Kapsama gireceklere ilişkin tüm kayıtlar inceleniyor, dijital ortama aktarılıyor. Verilere erişilmesinin ardından, EYT çalışmasının detayları ay sonuna kadar netleşecek. 

İyiliğe Vesile Ol İnsani Yardım Derneği’nden mont ve bot yardımı 

İyiliğe Vesile Ol İnsani Yardım Derneği, Karakoçan İlçesi’ndeki çocuklara bot ve mont desteğinde bulundu. 

EHAD: Hafızlar örnek ve öncüdürler

Evrensel Hafızlar Derneği’nden yapılan açıklamada; ‘Yeni Çağ Gazetesi haber müdürü Fatih Ergin tarafından hafızlar ve hafızlık müessesesi hakkındaki asılsız söylemleri için özür veya tekzip yayımlanmadığı takdirde gerekli yasal süreç derneğimiz tarafından başlatılacaktır’ denildi.

Fırat TEKNOKENT uygulayıcı kuruluş olmaya hak kazandı 

Fırat Teknokent TÜBİTAK 1512 Girişimcilik Destek Programı (BiGG) kapsamında, 2023-2025 döneminde uygulayıcı kuruluş olmaya hak kazandı. 

2023 asgari ücret ne kadar olacak? 

2023 asgari ücret yarın belli olacak. Milyonlar Asgari Ücret Komisyonu'ndan çıkacak kararı beklerken Bakan Vedat Bilgin'den kritik bir açıklama geldi. Bakan Bilgin "Ümit ediyorum hem işçilerimizin beklentilerini hem de işverenlerimizin ödeyebileceği bir sınırdaki beklentiyi gerçekleştirmiş oluruz." dedi.

İller Bankası sözleşmeli 400 personel alacak

İller Bankası sözlü sınav sonucuna göre merkez ve yurt içi hizmet birimlerinde sözleşmeli olarak çalıştırmak üzere mühendis, mimar, şehir plancısı, peyzaj mimarı, tekniker, yönetim personeli ve büro personel kadrolarına 400 personel alımı gerçekleştirecek.

Milletvekili Demirbağ Palu’da incelemelerde bulundu 

AK Parti Elazığ Milletvekili Zülfü Demirbağ ve beraberindeki heyet, Palu ilçesinde yapımı tamamlanan yollarla, yapımı devam eden yatırımları yerinde inceleyerek yetkililerden bilgi aldı. 

Muhtar Taner Er, siyasete göz mü kırpıyor?

Elazığ Aşağıdemirtaş Mahalle Muhtarı Taner Er, başarılı çalışmalarıyla adından söz ettiriyor. Geçtiğimiz aylarda referandumla Elazığ’ın 42’inci mahallesi olan Aşağıdemirtaş’ta gerçekleştirdiği hizmetlerle konuşulan Muhtar Er, bugünlerde siyasi bir hareketlilik içerisinde.

Toplam 1353 haber.