Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürü değişti

Elazığ Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğünde görev değişikliği yapıldı. İl Müdürlüğü görevine Fatih Önalan atandı.

PAYLAŞ
Elazığ Detay Haber - Gülşah Altaş

Elazığ Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğünde görev değişikliği yapıldı. İl Müdürü Hikmet Şişecioğlu, görevden alınarak Mekansal Planlama Genel Müdürlüğü'nde görevlendirildi. Elazığ Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürü Hikmet Şişecioğlu’nun yerine ise müdür yardımcısı olarak görev yapan Fatih Önalan atandı.

FATİH ÖNALAN KİMDİR?

Fatih Önalan, 19 Aralık 1979 tarihinde Bingöl'de doğdu. Eğitim hayatına Fırat Üniversitesi Mühendislik Fakültesi’nde başlayan Önalan, Elektrik-Elektronik Mühendisliği bölümünden mezun olmuştur. Lisans eğitimini tamamladıktan sonra, kamu sektöründe çeşitli görevlerde bulunmuştur. Kariyerine 2005 yılında Elazığ TEDAŞ İl Müdürlüğü’nde Kontrol Mühendisi olarak başlayan Önalan, bir yıl sonra Şırnak Bayındırlık ve İskan Müdürlüğü’nde yine aynı görevde çalışmıştır. 2007-2016 yılları arasında Elazığ Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü’nde Kontrol Mühendisi olarak görev almıştır. 2016 yılında Elazığ Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü’nde İl Müdür Yardımcısı olarak atanan Fatih Önalan, 2024 yılında ise aynı kurumda İl Müdürü olarak göreve getirildi.
Fatih Önalan evli ve 3 çocuk babasıdır.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN