Çaydaçıra Mahallesi Kent-Köy Pazarı kısa süre sonra hizmete sunulacak

Elazığ Belediyesi'nin yapımını sürdürdüğü Çaydaçıra Mahallesi Kent-Köy Semt Pazarı'nda inşa çalışmaları hızla ilerliyor. Geçtiğimiz günlerde temel kazı çalışmalarının yapıldığı pazar alanında zemin beton döküm işlemlerine geçildi.

PAYLAŞ
Elazığ Detay Haber - Muhammed Fatih Akarsu

MODERN PAZAR ÇAYDAÇIRA'YA DEĞER KATACAK

Elazığ Belediyesi, şehrin hızla gelişen yerleşim noktalarından olan Çaydaçıra Mahallesi’ne ihtiyaçlar doğrultusunda yeni bir çalışma daha kazandırıyor. Bu kapsamda Kent-Köy Yaşam Alanı yanında 3520 metrekare alan üzerine inşa edilen yeni pazar yeri, tamamlandıktan sonra 138 adet satış noktasıyla vatandaşlara hizmet verecek.

Yeni bağlantı yollarının yanı sıra Kent-Köy Yaşam Alanı; semt kütüphanesi, spor merkezi gibi birçok sosyal çalışmanın kazandırıldığı Çaydaçıra Mahallesi’nde vatandaşların önemli bir ihtiyacı daha giderilecek.

Nitelikli ve konforlu bir yapıya sahip olacak şekilde inşa edilen semt pazarı hem pazarcı esnafının daha iyi koşullarda çalışmasına hem de vatandaşların temiz ve sağlıklı bir ortamda alışveriş yapmasına olanak sağlayacak.

VATANDAŞLAR TALEP ETTİ BELEDİYE HAYATA GEÇİRDİ

Elazığ Belediyesi Basın-Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada, her geçen gün yerleşim sayısının arttığı Çaydaçıra Mahallesi’nde vatandaşların talebi olan modern semt pazarının, Belediye tarafından hızlı bir şekilde hayata geçirildiği ve çalışmaların kısa sürede tamamlanacağı kaydedildi.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN