Çam: Baskil kaymakamı ile görüşme talebimiz alınmadı

Elazığ Baskilliler Derneği Başkanı Aygün Çam, Baskil Kaymakamı Hasan Hüsnü Türker ile görüşmek üzere randevu taleplerinin oluşturulmamasına yönelik açıklamalarda bulunarak duruma tepki gösterdi.

PAYLAŞ
Elazığ Detay Haber - Gülşah Altaş

Elazığ Baskilliler Derneği Başkanı Aygün Çam, Elazığ Baskilliler Derneği olarak Baskil Kaymakamı Hasan Hüsnü Türker ile görüşmek için iki defa randevu talep ettiklerini, randevunun taziye, cenaze, kamu ziyareti, esnaf ziyareti gibi konulardan dolayı alınmadığını son randevu da ise İkindi namazından sonra bakılacağını belki daha sonra randevu verilebileceğini söylediklerini iddia etti.

Elazığ Baskilliler Derneği Başkanı Aygün Çam, Baskil Kaymakamı Hasan Hüsnü Türker ile randevu oluşturulmamasına tepki göstererek; "Son kaymakamlar kararnamesi ile ilçemize ataması gerçekleştirilen Kaymakam Hasan Hüsnü Türker, adeta ilçe halkına karşı bir sed kurma peşinde olduğunu düşünmekteyiz" dedi

Elazığ Baskilliler Derneği Başkanı Aygün Çam yaptığı açıklamada; “Kadim ilçemiz Baskil, her daim vatan, bayrak ve millet sevgisi ile tanınan Anadolu'muzun ender ilçelerinden birisi olmuştur. Şanlı şehidimiz Fethi Sekin'ler gibi nice kahramanlar yetiştiren aziz ilçemiz Baskil, devlet büyüklerine ve bürokratlarına olan saygısıyla tanınmıştır. Lakin ilçemiz ile ilgili yaşanan son hadiselerin bizleri ziyadesiyle üzdüğünü belirtmek isterim. Son kaymakamlar kararnamesi ile ilçemize ataması gerçekleştirilen Kaymakam Hasan Hüsnü Türker adeta ilçe halkına karşı bir sed kurma peşinde olduğunu düşünmekteyiz. Elazığ Baskilliler Derneği olarak iki defa istediğimiz randevu talebimiz taziye, cenaze, kamu ziyareti, esnaf ziyareti gibi konulardan dolayı alınamamış, son istenilen randevu talebimiz de ise İkindi namazından sonra bir bakılacak, belki randevu verilebilir cevabı şahsımıza verilmiştir. Aziz şehir Elâzığ’ın en köklü sivil toplum kuruluşlarından olan, bünyesinde 80 den fazla Prof. Dr.'un yer aldığı, nice bürokratların ve şanlı Baskil halkının üye olduğu derneğimize karşı verilen bu cevabı nezaketsizlik olarak karşılamaktayız. Birincisini düzenlediğimiz Ulusal Baskil Kayısı Festivali ve Fuarında ise kendilerine iletmemize rağmen bizleri yalnız bırakıp izin kullanan Sayın Baskil Kaymakamı vatandaşlarında tepkisini çekmeye devam etmektedir. Hem şahsım hem Baskilliler Derneği olarak 10 yıldır büyük emekler verdiğimiz ilçemizin turizmi, tarihi ve medeniyet çalışmalarında sayın kaymakam ile hiç bir zaman yan yana yol yürümeyeceğimizi belirtmek isteriz" diye konuştu.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN