Baskilliler Derneği'nin yeni başkanı Aygün Çam oldu 

Elazığ Baskilliler Derneği Başkanlığı'na yapılan genel kurul toplantısının ardından Aygün Çam seçildi. Elazığ Baskilliler Derneği'nde olağanüstü genel kurul yapıldı. Genel kurulda yapılan seçim sonucunda Aygün Çam Elazığ Baskilliler Derneği'nin yeni başkanı oldu.

PAYLAŞ
Elazığ Detay Haber - Gülşah Altaş

Elazığ Baskilliler Derneği tarafından bugün gerçekleştirilen olağanüstü genel kurul sonuçlandı. Mevcut başkan Naim Aslanmirza aday olmayarak yeni yönetim kurulu listesine destek verdi. Divan başkanlığını Elazığ Kent Konseyi Başkanı Avukat Rüstem Kadri Septioğlu'nun gerçekleştirdiği seçimin sonucunda Aygün Çam Elazığ Baskilliler Derneğinin yeni başkanı seçildi. 

ASLANMİRZA: SEÇİMİN HAYIRLARA VESİLE OLMASINI DİLİYORUM 

Naim Aslanmirza yaptığı açıklamada, "Derneğimizin kuruluşundan bugüne kadar kurucularına üyelerine ve hakkın rahmetine kavuşan üyelerimize Allah'tan rahmet dilerek sözlerime başlıyorum.  Gönüllü bir sivil toplum kuruluşu olan Elazığ Baskilliler Derneği ilçenin ilin bölgenin ve ülkenin her türlü sorunun çözümü için yönetim olarak hep birlikte hareket ettik.  Bugünkü gerçekleştirilen olağanüstü genel kurulun hedefi genç ve dinamik göreve gelen arkadaşlarımıza fırsat oluşturmak ve bu oluşumu desteklemektir. Yapılan bu seçimin ilçemiz ve memleketimiz adına hayırlara vesile olmasını diliyorum” dedi. 

SEPTİOĞLU: TÜM İLÇELER VE MERKEZ BERABER HAREKET ETMELİYİZ 

Olağanüstü genel kurulunda divan başkanlığına seçilen Avukat Rüstem Kadri Septioğlu yaptığı açıklamada, “Günümüzde en çok ihtiyaç duyduğumuz olan birlik ve beraberlik binlerce yıl öncesinden Urartular döneminde de görülmüş ve Palu Pertek ve Baskil Haroğlu kaleleri birbirlerini görecek şekilde yapılmıştır. Bugünde tüm ilçeler ve merkez beraber hareket etmeliyiz. Performansımızı ayrılık üzerine değil birlik olmak, hep beraber öne geçmek üzerine harcamalıyız” dedi. 

Baskilliler Derneği'nin yeni başkanı Aygün Çam oldu 

ÇAM: DERNEĞİMİZİN BAŞKANLIĞINA SEÇİLMEK BENİM İÇİN GURUR KAYNAĞI OLDU 

Yeni Başkan olarak seçilen Aygün Çam yaptığı açıklamada “Bugün hayatımın en duygusal günlerinden birini yaşıyorum. Öğrencilik yıllarımda desteklendiğim derneğimizin başkanlığına seçilmek benim için gurur kaynağı oldu. Yeni seçilen genç ve dinamik ekibimiz ilçemiz adına önemli çalışmalar gerçekleştireceğine canı gönülden inanıyorum. Bugüne kadar her anlamda desteğini gördüğüm kıymetli gönül insanı Naim Aslanmirza başkanımıza vermiş olduğu emeklerden dolayı şükranlarımızı sunuyoruz” şeklinde konuştu.


 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN