• Haberler
  • Gündem
  • Başkan Şerifoğulları, şehre yatırım atağını sürdürüyor

Başkan Şerifoğulları, şehre yatırım atağını sürdürüyor

Şehrin her köşesini yatırımlarla donatarak Elazığ'da büyük değişim ve dönüşüme imza atan Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları'nın vizyon projeleri kapsamında yükselen Spor ve Yaşam Kompleksi ile Spor Köyü inşa çalışmalarında sona gelindi. Yatırımdan yatırıma, hizmetten hizmete koşan anlayış içerisinde saha çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdüren Başkan Şerifoğulları, iki tesisteki çalışmaları yerinde inceledi.

Göreve geldiği günden bu yana hayata geçirdiği vizyon projeler ve ihtiyaca yönelik çalışmaları ile Elazığ’a değer kazandıran Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, Hicret Mahallesi’nde yer alan Spor ve Yaşam Kompleksi ile Doğukent Mahallesi’nde yükselen Spor Köyü inşa çalışmalarını yerinde inceledi.

Başkan Şerifoğulları, şehre yatırım atağını sürdürüyor

 

BAŞKAN ŞERİFOĞULLARI, SPOR VE YAŞAM KOMPLEKSİ’NDE İNCELEMELERDE BULUNDU

Elazığ Belediye Başkan Yardımcısı Nazif Bilginoğlu, Hicret Mahalle Muhtarı Murat Gülbasan ve birim müdürlerinin de eşlik ettiği Başkan Şerifoğulları, ilk olarak 100 bin m² alan üzerinde hayata geçirilen Spor ve Yaşam Kompleksi’ni ziyaret ederek çalışmalarda gelinen aşama ile ilgili yetkililerden bilgi aldı.

Başkan Şerifoğulları, şehre yatırım atağını sürdürüyor

 

“BAŞKANIMIZ SAYIN ŞERİFOĞULLARI SÜREKLİ ÇALIŞIYOR, KENDİSİNE DESTEĞİMİZ ARTARAK DEVAM EDİYOR”

Hizmetleri için Başkan Şerifoğulları’na teşekkür eden Hicret Mahalle Muhtarı Murat Gülbasan; “Elazığ Belediye Başkanımız Sayın Şahin Şerifoğulları bölgede incelemelerde bulundu. Ben de uzun zamandır burayı görmemiştim. Çalışmalar çok hızlı ilerlemiş.

Başkan Şerifoğulları, şehre yatırım atağını sürdürüyor

 

Bu yatırım bölgeye çok yakıştı. Kafesi, parkları, sentetik sahası, atletizm pisti ile çok faydalı bir yatırım hayat bulacak. Her zaman söylüyoruz. Elazığ Belediye Başkanımız Sayın Şahin Şerifoğulları, sürekli çalışıyor. Kendisine her zaman destek olduk ve bu desteğimiz artarak devam ediyor. Kendileri güzel hizmetlerde bulunuyor. Mahallem ve şahsım adına Sayın Belediye Başkanımıza teşekkür ediyoruz.” dedi.

Başkan Şerifoğulları, şehre yatırım atağını sürdürüyor

 

SPOR VE YAŞAM KOMPLEKSİ 100 BİN M² ALAN ÜZERİNDE YÜKSELİYOR

Geleceğin sporcularının yetişmesinin hedeflendiği toplam 100 bin m² alan üzerinde hayat bulan Spor ve Yaşam Kompleksi bünyesinde; 18 bin m² alana sahip 480 kişi kapasiteli tribünü ile uluslararası standartlarda atletizm pisti, 480 kişi kapasiteli tribüne sahip 8 bin m² alana sahip futbol sahası, 250 kişilik kapalı spor salonu, 550 metre uzunluğunda kros (pisti) parkuru, soyunma odaları, yürüyüş yolları, kafeterya, mescit, kameriyeler, çocuk oyun grupları ve idari bina bulunuyor.

Başkan Şerifoğulları, şehre yatırım atağını sürdürüyor

 

Bölgeye değer katacak bu önemli tesis ayrıca vatandaşların aileleriyle huzur ve güven içerisinde vakit geçirecekleri bir alan olarak da düzenleniyor.

Başkan Şerifoğulları, şehre yatırım atağını sürdürüyor

 

BAŞKAN ŞERİFOĞULLARI, SPOR KÖYÜ’NDE

Yeni yaşam alanlarının yanı sıra gençlik ve spor yatırımları ile toplumun bütün kesimlerinin modern spor tesisleriyle buluşacağı projeler de hayata geçirmeye devam eden Elazığ Belediye Başkanı Şerifoğulları, Doğukent Mahallesi’nde sona yaklaşılan Spor Köyü’nde de incelemelerde bulundu. Başkan Şerifoğulları, çalışmalarla ilgili yetkililerden bilgi aldı.

Başkan Şerifoğulları, şehre yatırım atağını sürdürüyor

 

“BELEDİYE BAŞKANIMIZ SAYIN ŞERİFOĞULLARI’NA TEŞEKKÜR EDİYORUZ”

İncelemelerinde Başkan Şerifoğulları’na eşlik eden Doğukent Mahalle Muhtarı Mürsel Koç; “Elazığ Belediye Başkanımız Sayın Şahin Şerifoğulları’nın mahallemizde 38.000 m² alan üzerinde inşa ettirdiği Spor Köyü tamamlanma aşamasına geldi. Spor Köyü bünyesinde futbol sahası, çocuk oyun alanları, buz pisti, kafeterya, yürüyüş yolları ve koşu bantları gibi alanlar yer alıyor.

Başkan Şerifoğulları, şehre yatırım atağını sürdürüyor

 

Bu tesis tamamlandığında mahallemizdeki çocuklar, hanımlar ve aileler faydalanabilecek. Bu tesis ve hizmetlerinden dolayı Elazığ Belediye Başkanımız Sayın Şahin Şerifoğulları’na şahsım ve mahallem adına teşekkür ediyorum. Bu tesisin mahallemize ve Elazığ’a hayırlı olmasını diliyorum.” diye konuştu.

Başkan Şerifoğulları, şehre yatırım atağını sürdürüyor

 

SPOR KÖYÜ, HEM TAM DONANIMLI BİR SPOR KOMPLEKSİ OLACAK HEM DE YEPYENİ BİR YAŞAM ALANI OLARAK BÖLGEYE NEFES ALDIRACAK

Doğukent Mahallesi Itri Cadde’de 38.000 m² alan üzerinde inşa edilen Spor Köyü, yeni ve tam donanımlı bir spor kompleksi olarak hizmet verecek olmasının yanında, yepyeni bir yaşam alanı olarak da bölgeye değer kazandıracak. Yapımı tamamlanan ve sadece peyzaj ile çevre düzenlemesi işi devam eden Spor Köyü bünyesinde futbol sahası, basketbol ve voleybol sahaları, tenis kortu, amfitiyatro ve atletizm pisti, badminton sahası, 390 m² alan üzerinde buz pateni pisti, twist oyun alanı, okçuluk alanı barındıran Spor Köyü’nde geleneksel oyunların oynanacağı alan da bulunuyor.Doğukent Mahallesi Spor Köyü’nde ayrıca bisiklet ve yürüyüş yolları, oturma alanları ile yeşil alanlar da bölgeye nefes aldıracak.

Öte yandan, 750 m² kullanım alanına sahip Gençlik Merkezi de inşa edildi. Gençlik Merkezi’nde; çok amaçlı salon, idari birim, kafeterya, masa tenisi, satranç turnuvalarına yönelik 160 m² alana sahip salon ve fuaye alanı da vatandaşların hizmetine sunulacak.           

 

Bakmadan Geçme