Başkan Şerifoğulları, Hankendi Mahallesi'nde

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, Hankendi Mahallesi'ni ziyaret ederek vatandaşların taleplerini dinledi ve planlanan çalışmalarla ilgili incelemelerde bulundu.

PAYLAŞ
Elazığ Detay Haber - Gülşah Altaş

Katılımcı ve insan odaklı belediyecilik anlayışı ile mahalle ayrımı gözetmeden şehrin her köşesine eser ve hizmet seferberliğini sürdüren Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, Hankendi Mahallesi’nde temaslarda bulundu.

Başkan Şerifoğulları, Hankendi Mahallesi'nde

HANKENDİ MAHALLESİ, TOPLU ULAŞIM AĞINA DAHİL EDİLMİŞTİ

Hankendi, Elazığ Belediye Meclisi kararının İçişleri Bakanlığınca onamasının ardından mahalle statüsü kazanmıştı. Böylece Elazığ Belediyesi’nin hizmet alanına giren Hankendi Mahallesi hizmetlerden etkin bir şekilde faydalanmaya başlamıştı. Bu kapsamda Hankendi Mahallesi, Elazığ Belediyesi toplu ulaşım ağına dahil edilmişti. Başkan Şerifoğulları’nın talimatları ile yapılan çalışmalar sonucunda mahalleye otobüs seferleri başlatılmıştı. 

Başkan Şerifoğulları, Hankendi Mahallesi'nde

BAŞKAN ŞERİFOĞULLARI, İLGİ İLE KARŞILANDI

Şehrin 43. mahallesi olan Hankendi Mahallesi’ni ziyaret eden Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları’na; Belediye Meclis Üyeleri Adnan Karacimşit, Habip Yalçın, Mahalle Muhtarı Hasan Orhan, Elazığ Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) Başkanı Mustafa Gür ve Birim Müdürleri de eşlik etti. Başkan Şahin Şerifoğulları ilk olarak Yasemin Şengül’ün ev sahipliğinde, Hankendi TOKİ Küme Evleri'nde ikamet eden vatandaşlarla bir araya geldi. İlgi ile karşılanan Elazığ Belediye Başkanı Şerifoğulları talepleri dinlerken ziyaretten duydukları memnuniyeti ifade eden vatandaşlar, Başkan Şerifoğulları’na teşekkür etti.

Başkan Şerifoğulları, Hankendi Mahallesi'nde

BAŞKAN ŞERİFOĞULLARI, PLANLANAN ÇALIŞMALARLA İLGİLİ İNCELEMEDE BULUNDU

Başkan Şahin Şerifoğulları ve beraberindeki heyet daha sonra Hankendi Mahallesi’nde faaliyet gösteren esnafları ziyaret etti ve vatandaşlarla da bir araya gelmeyi sürdürdü. Hankendililer, Elazığ Belediyesi hizmetlerini almalarından ve taleplerini yerinde dinlemesinden dolayı Başkan Şerifoğulları’na teşekkür etti. Başkan Şerifoğulları daha sonra Elazığ Belediyesi’nin mahallede planladığı çalışmalarla ilgili incelemelerde bulundu.

Başkan Şerifoğulları, Hankendi Mahallesi'nde

BAŞKAN ŞERİFOĞULLARI; “HANKENDİ MAHALLEMİZDE OLMAKTAN MUTLULUK DUYDUK”

Temaslarının ardından değerlendirmede bulunan Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları; ”Aziz şehrimizin her mahallesi, her bir köşesi gibi Hanköy de bizim için çok kıymetli ve çok değerli. Bugün Hankendi Mahallemizde olmaktan mutluluk duyduk. Bizleri sevgi ve ilgiyle karşılayan kıymetli hemşehrilerime çok teşekkür ediyorum.

Başkan Şerifoğulları, Hankendi Mahallesi'nde

Güzel şehrimizi bölgenin marka şehri haline getirmek için hizmetlerimizi, eserlerimizi, yatırımlarımızı sürdürüyoruz. Bu kapsamda Hankendi Mahallemizde de planlanan çalışmalarımızla ilgili incelemelerde bulunduk. Amacımız katılımcı, kaliteli, memnuniyet esaslı yönetim anlayışıyla, aziz şehrimizi geleceğe hazırlamaya devam etmektir.” dedi.   

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN