Başkan Sabahattin Kaya aday adaylığından çekildi 

Akçakiraz Belediye Başkanı Sabahattin Kaya, belediye başkan aday adaylığından çekildiğini açıkladı. On yıl süreyle Akçakiraz Belediye Başkanlığı görevini yürüten Başkan Kaya, 31 Mart tarihinde gerçekleşecek olan seçimlerde aday olmayacağını duyurdu. 

PAYLAŞ
Elazığ Detay Haber - Gülşah Altaş

Beldenin çehresini değiştiren büyük projelere imza attıklarını kaydeden Başkan Kaya, liderinin yanında yer alacağını belirterek, Akçakiraz için bundan sonra da elini değil gövdesini taşın altına koyacağını kaydetti. 

Akçakiraz Belediye Başkanı Sabahattin Kaya sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda “Başarı hikayeleriyle dolu 10 yıllık hizmet serüvenimizin 31 Mart 2024 tarihinde sonuna gelmiş olacağız. AK Parti Akçakiraz Belediye Başkan aday adayları ve Belde Başkanımız ile defalarca yaptığımız istişareler sonrasında şahsıma hiçbir şartta ve durumda destek vermeyeceklerini ve kendi aralarında konsensus sağladıklarını ifade etmişlerdir. Beldemizin ve partimizin selameti açısından seçmenler arasında kutuplaşmaya ve kaosa sebebiyet vermemek amacıyla aday adaylığı sürecinden kendimi azlediyorum. Ak Partimizin görevi tevdi edeceği aday arkadaşımıza başarılar diliyor, Partimizin ve Liderimizin yanında olacağımızın bilinmesini istiyoruz. Belde sakinlerimize ve samimi tüm gönül dostlarımıza şükranlarımı sunuyor, helallik temenni ediyorum” ifadelerine yer verdi.


 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN