Başkan Gürkan, MÜSİAD 107. Genel İdare Kurulu'na katıldı 

MÜSİAD Elazığ Şube Başkanı Tekin Gürkan ve Yönetim Kurulu üyeleri, MÜSİAD'ın Karaman'da düzenlenen 107. Genel İdare Kurulu toplantısına katıldı. 

PAYLAŞ
Elazığ Detay Haber - Gülşah Altaş

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) 107. Genel İdare Kurulu programını Karaman’da gerçekleştirdi. Yurt içi ve yurt dışı birçok üyenin katılımıyla düzenlenen programda; gelecek adına önemli projeler ve vizyoner projeler ortaya kondu. Programa MÜSİAD Elazığ Şube Başkanı Tekin Gürkan ve Yönetim Kurulu üyeleri katıldı. 

Toplantıyla ilgili açıklamalarda bulunan Başkan Gürkan; “MÜSİAD'ın 107. Genel İdare Kurulu Programı, Türkiye'nin yaklaşık 75 ilinden 500’ün üzerinde MÜSİAD üyesiyle Karaman'da büyük bir katılımla gerçekleşti.  İş dünyasının ve ekonominin gelişimine katkı sağlamak amacıyla düzenlenen Genel İdare Kurulu, Türkiye'nin dört bir yanından Karaman'a gelen MÜSİAD üyeleri ile birlikte 3 gün süren 107. Genel İdare Kurulu Başkanlar Toplantısıyla başladı. Aynı anda eş zamanlı toplantılarda Yurt İçi Teşkilatlanma Komisyonu, Yurt Dışı Teşkilatlanma Komisyonu, İş ve Ticaret Geliştirme Komisyonu, Sektör Kurulları Komisyonu, Kurumsal İlişkiler ve İletişim Komisyonu, Genç MÜSİAD ve MÜSİAD Kadın Komisyonu Başkanları, şube Komisyon Başkanları ile bir araya geldi. Gerçekleştirilen toplantılarda, Türkiye'nin ekonomik büyümesine katkı sağlayacak vizyoner fikirlerin ve iş birliği olanakları masaya yatırıldı. Genel İdare Kurulu’nun ikinci gününde, MÜSİAD Genel Merkez ve başarılı şube projeleri üyelerle paylaşıldı.” dedi.   


 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN