Başkan Bal, Baskil'de temaslarda bulundu

MHP Elazığ İl Başkanı Yunus Bal, Baskil'de bir dizi gezi ve temaslar bulundu. Baskil ziyaretinde konuşan İl Başkanı Yunus Bal, Baskil'de sorunların çözümü noktasında çalışacaklarını söyledi

MHP Elazığ İl Başkanı Yunus Bal, beraberindeki heyet ile birlikte Baskil’de bir dizi temaslar bulundu. Baskil temasları kapsamında ilk olarak Baskil Belediyesi’ni ziyaret eden İl Başkanı Yunus Bal, Belediye Başkanı Tuncer Turus ile bir araya gelerek Baskil’de yapımı devam eden projelere ilişkin bilgiler alarak istişarelerde bulundu.

Baskil Belediyesi ziyaretinin ardından Belediye Başkanı Tuncer Turus eşliğinde Baskil’de faaliyet gösteren esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelen İl Başkanı Bal, vatandaşlar ile sohbet ederek taleplerini dinledi.  Son olarak Belediye Başkanı Tuncer Turus ve beraberindekiler ile Baskil’de yapımı devam eden TOKİ konut alanını ziyaret eden İl Başkanı Bal, devam eden çalışmalarla ilgili yetkililerden bilgi aldı.

Ziyaretlerinin ardından değerlendirmelerde bulunan MHP Elazığ İl Başkanı Yunus Bal, Baskil’de esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelerek talepleri dinlediklerini, sorunlarının çözümü noktasında gayretle çalışacaklarını ifade etti.

Bakmadan Geçme