Başkan Bahçeci: Türkiye'nin en iyi sözleşmesi

Elazığ Belediyesi ile Hizmet İş Sendikası arasında devam eden Toplu İş görüşmeleri büyük bir zam oranıyla sonuçlandı. Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, Belediye çalışanlarına yüzde 103, 8 gibi yüksek bir oranında zam yaparak ülke genelinde çalışanların lehine en iyi sözleşmeyi imzaladı. Sözleşme ile Elazığ Belediyesi'nde en düşük işçi maaşı 20.026 TL oldu.

PAYLAŞ
Elazığ Detay Haber - Gülşah Altaş

BAHÇECİ: “TÜRKİYE’NİN EN İYİ SÖZLEŞMELERİNDEN BİRİ OLDU”

Konuyla ilgili konuşan Hizmet-İş Sendikası Elazığ Şube Başkanı ve Hak-İş Konfederasyonu Elazığ İl Başkanı  Mustafa Bahçeci, Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları’nın bir kez daha çalışanın yanında olduğunu gösterdiğini ve Türkiye’nin en iyi sözleşmesini imzaladığını ifade ederek şunları söyledi:


“Başkanımızla yaptığımız sözleşme şuanda Türkiye'nin en iyi ve diğer Belediyelere örnek teşkil edecek sözleşmelerinden biri oldu.  Genel olarak baktığımız zaman bizim sözleşmenin üzerinde özlük haklarda iyileştirme sunan başka bir sözleşme yok.”

BAHÇECİ: “BAŞKANIMIZ ŞAHİN ŞERİFOĞULLARI İLE DAHA GÜZEL YARINLARA..”

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları’nın şehrimize kazandırdığı ve her biri halkımız tarafından büyük takdir gören vizyon projeleri yanında çalışanları kolayıp gözeten yönetim anlayışı ile öne çıkan örnek bir yönetişim örneği sergileyen başarılı bir Belediye Başkanı olduğunu ifade eden Hizmet İş Elazığ Şube Başkanı Mustafa Bahçeci şunları söyledi:
“Elazığ, hem şehrin kangren haline gelmiş sorunlarına çözüm olan sayısız proje ve hizmetleri kazandıran hem de vatandaş ve personeliyle çok samimi ve içten diyaloglar kuran bir Belediye Başkanına sahip olduğu için oldukça şanslı. Görevinde başarılı olduğu kadar halkı ve personeli tarafından da sevilen ve takdir gören Belediye Başkanımız Sayın Şahin Şerifoğulları, sendikamızla imzaladığı yeni toplu is sözleşmesiyle bunu bir kez daha kanıtlamış ve tüm Türkiye’de bugüne dek örneği görülmemiş düzeyde yüzde 104 oranında zam yaparak bunu bir kez daha ispatlamıştır. Bizler Sayın Belediye Başkanımızın personeline karşı bu olumlu yaklaşımı ve verdiği zamdan dolayı kendisine sendikamız ve tüm üyelerimiz adına teşekkür ediyoruz. Bizler Sayın Başkanımızla daha güzel yarınlara hep birlikte varacağız ve bu şehir için aşkla ve şevke çalışmaya devam edeceğiz.  Sözleşmemizin hayırlı uğurlu olmasını diliyor, tüm üyelerimize sağlık, huzur ve mutluluk diliyorum”

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN