Arpa: Yılmadan, yorulmadan emek mücadelemize devam ediyoruz

Hizmet İş Sendikası Elazığ Şubesi 2. Başkanı Gökhan Arpa, çalışanların maaş ve özlük haklarında iyileştirmeleri kapsayan Belediyelerle yaptıkları Toplu İş Sözleşmeleri ile birlikte üye ziyaretlerine de devam ediyor.

PAYLAŞ
Elazığ Detay Haber - Gülşah Altaş

Bu kapsamda Toplu İş Sözleşmelerini imzalayarak çalışanların maaş ve özlük haklarında önemli iyileştirilmelerin gerçekleşmesini sağlayan Hizmet İş Sendikası Elazığ Şubesi 2. Başkanı Gökhan Arpa, değişik kurum ve birimlerde çalışan üyelerini de ziyaret ederek sorunlarını dinliyor.

Elazığ Belediye Başkan Yardımcısı Nazif Bilginoğlu ve Temizlik İşleri Müdürü Servet Baş ile birlikte Katı Atık Transfer Merkezini ziyaret eden Hizmet İş Sendikası 2. Başkanı Gökhan Arpa, personellerle sohbet ederek sorun ve taleplerini dinledi.

Arpa: Yılmadan, yorulmadan emek mücadelemize devam ediyoruz

Sendika çalışmaları hakkında da bilgiler veren Arpa, açıklamasında şu görüşlere yer verdi. 

“Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı tarafından 6356 sayılı Sendikalar ve Toplu İş Sözleşmesi Kanunu gereğince; İşkollarındaki işçi sayıları ve sendikaların üye sayılarına ilişkin 2024 Temmuz ayı istatistikleri 24 Temmuz 2024 tarihinde Resmi Gazete’de yayımlandı.

Yayınlanan istatistiğe göre; Sendikamız HİZMET-İŞ ’in üye sayısı 275 bin 317 oldu. 31 Mart 2024 yerel seçimlerinden sonra bazı belediyelerimizde sendikamıza ve üyelerimize yapılan baskılara rağmen Hizmet- İş Sendikamız en büyük sendikası olma konumunu devam ettirdi.”

Arpa: Yılmadan, yorulmadan emek mücadelemize devam ediyoruz

Elazığ Belediyesi ile 2023-2025 yıllarını kapsayan Toplu İş Sözleşmesinde maaşların 2024 yılı enflasyon rakamları oranında artırılmasıyla, çalışanların ücretlerine yaklaşık yüzde 72 oranına zam yapıldığına dikkat çeken Hizmet İş Sendikası Elazığ Şubesi 2. Başkanı Gökhan Arpa, “Öncelikle emek sahibi arkadaşlarımıza hayırlı olmasını yüce Rabbimden temenni ediyorum. Hiç durmadan ve yorulmadan mücadele etmeye devam edeceğiz.” Dedi.

Arpa: Yılmadan, yorulmadan emek mücadelemize devam ediyoruz

Sendika üyelerini çalıştıkları birimlerde sık sık ziyaret ettiklerini ifade eden Hizmet- İş Sendikası Elazığ Şubesi 2. Başkanı Gökhan Arpa; “Bu ziyaretlerimizde Elazığ Belediyesi yöneticileriyle birlikle üyelerimizin sorunlarını dinliyor ve çözümleri konusunda karşılıklı istişareler yapıyoruz. Bu ziyaretlerimiz tüm ilçe ve belde belediyelerimize yönelik olarak devam edecektşr.  Bu hususta sendikamız ve üyelerimize her zaman destek olan başta Elazığ Belediye Başkanımız Şahin Şerifoğulları olmak üzere tüm İlçe ve Belde Belediye Başkanlarımıza teşekkür ediyorum” dedi.
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN