Ankara Elazığ Kültür ve Tanıtma Vakfı'ndan Avrupa Elazığlılar Derneği'ne ziyaret

Ankara da faaliyetlerini sürdüren Elazığ Kültür ve Tanıtma Vakfı, Avrupadaki Elazığlılar Derneğiyle bir araya geldi.

PAYLAŞ
Elazığ Detay Haber - Gülşah Altaş

Bir dizi proje ve ziyaret için Almanya’ya gelen Ankara Elazığ Kültür ve Tanıtma Vakfı Yönetim Kurulu Üyesi Vedat Kent, Merkezi Almanya’nın Wiesbaden şehrinde bulunan Avrupa Elazığlılar Derneğini ziyaret etti. 

Avrupa Elazığlılar Derneği Baskanı Muharrem Alkan ve yönetim kurulu üyeleri Elazığ Vakfı yönetim kurulu üyesi Vedat Kent ile Elazığ'ın tanıtımı, Harput Senfonisinin Azerbaycan’dan sonra Almanya’da da icra edilmesi ve hayata geçirilecek olan diğer projeler için de fikir alışverişinde bulundular.

Avrupa Elazığlılar Derneği Başkanı Muharrem Akan, ziyaretten dolayı Ankara Elazığ Kültür ve Tanıtma Vakfı Yönetim Kurulu üyesi Vedat Kent’te teşekkür ederek, “Elazığ’ın tanıtımı için Bizlerde Avrupa’da yaşayan Elazığlılar olarak elimizden geleni yapacağız” dedi.

Ankara Elazığ Kültür ve Tanıtma Vakfı Yönetim Kurulu üyesi Vedat Kent ise başta Avrupa Elazığlılar Derneği Başkanı Muharrem Akan olmak üzere tüm yönetim kurulu üyelerine ilgi ve alakalarından dolayı teşekkür etti.
Kent, “Ankara’da faaliyet gösteren Elazığ Kültür ve Tanıtma Vakfı olarak yurt dışı açılımlarımızı devam ettiriyoruz. Almanya’daki Elazığlılarla yapmış olduğumuz istişareler sonucunda Almanya’da da güzel projelere imza atacağımıza inanıyoruz. Bu projeler ile de Elazığ’ı güzel yerlere taşıyacağız.” dedi.
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN