Ve Geberdi!

Yıllardır öldü haberleri ile sosyal medyanın ilk gündem maddeleri arasında yerini alan Fettullahçı Terör Örgütü Lideri FETÖ'nün dün akşam saatlerinde Amerika'nın Pensilvanya eyaletinde öldüğü kamuoyuna duyuruldu. 

FETÖ liderinin yeğeni tarafından yapılan paylaşımda dün akşam saatlerinde öldüğü ibaresi yer alırken, örgüte yakınlığı ile bilinen X hesabındaki paylaşım ise oldukça mana yüklü idi. Yapılan paylaşımda ‘Ruhunun Ufkuna' yürüdü ibaresi ile hala daha birilerinin ölümü dahi istismar ettiği ortada.

Kurulduğu günden bugüne milli ve manevi duyguları istismar eden örgüt, 15 Temmuz 2016 tarihindeki darbe girişiminde 251 vatan evladını şehit etmiş, 3 bine yakın vatandaşımızın yaralanmasına sebep olmuştu.

Dünyanın farklı ülkelerinde açtıkları okullarda tamamen kendi çıkarları uğruna güya Türkçe öğretiyoruz diye övündükleri eğitim faaliyetleriyle hatırı sayılır kazançlar elde ettikleri de malum.

Güzel ülkemin saf ve temiz çocuklarının beyinlerini yıkayarak kendi emellerine alet eden bu hain örgüt yıllarca devletin en üst kademelerine sızmış ve kendilerini kurtarıcı ilan etmişlerdi.

Dershanelerinin kapanma sürecinde 17 / 25 Aralık 2013 tarihlerindeki kumpasları, Balyoz ve Ergenekon gibi davalarla devletin en üst mercilerindeki yetkililere kurulan tuzaklar bu örgütün ne denli tehlikeli olduğunun göstergesiydi.
Kendilerini kurtarıcı olarak gören bu güruhun belki de en büyük özelliği kimsenin bilmediği sırlarıydı. Bunlar o kadar tehlikeli gruplardı ki her bir anları gizem doluydu.

15 Temmuz başta olmak üzere kurdukları kumpaslarla birçok kişinin canını yakan FETÖ Terör Örgütü'nün bu kadar büyümesi ve milyonlarca taraftarının olması elbetteki dış güçlerin eliyle oldu. Bunların finansmanları başta olmak üzere koruyup kolladıkları bu örgütün bundan sonra yerle yeksan olması tek dileğimiz.

Vatanını seven medyamızın FETÖ'nün öldüğü haberlerini sevinçle karşılaması bizleri oldukça mutlu etti. Sabahın ilk saatlerinde haberi paylaşan meslektaşlarımızın; ‘Hakkımızı Helal Etmiyoruz', ‘Ateşi Bol Olsun' gibi ifadeleri duygularımıza tercüman oldu.

Bundan sonra hain örgütün başına geçecek olan kişinin nasıl bir yapılanma içinde olacağı merakla beklenirken, ülkemizde bu haberin oldukça sevinçle karşılandığı gerçeğini gözardı etmemek lazım.

Hainlerin sonunun cehennem olacağı kuşkusuz.

Masum sivilleri katledenler cehennem çukuruna girecektir.

Son olarak ‘zalimler için yaşasın cehennem' diyor, hainlerin emellerine ulaşmamaları adına Yaradana duacı olduğumu belirtmek istiyorum.

Bakmadan Geçme