Vali Hatipoğlu, Sivrice'de temaslarda bulundu

Elazığ Valisi Numan Hatipoğlu Sivrice'de yapılan çalışmaları yerinde inceleyerek hem muhtarlarla hem de vatandaşlarla bir araya geldi.

Elazığ Valisi Numan Hatipoğlu Sivrice ilçesinde bir dizi temaslarda bulundu. Vali Hatipoğlu'nun ziyaretinin ilk durağı Sivrice Kaymakamlığı oldu. Hatipoğlu, Sivrice Kaymakamı Efecan Şahin'den ilçede yürütülen çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Vali Numan Hatipoğlu daha sonra ilçedeki esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelerek sohbet etti. Sivrice temaslarının devamında Vali Numan Hatipoğlu başkanlığında, Sivrice Kaymakamı Efecan Şahin, Kurum Müdürleri, Sivrice İlçe ve Köy Muhtarlarının katılımıyla “Muhtarlar Toplantısı” gerçekleştirildi.

Vali Numan Hatipoğlu, Sivrice'de 2020 ve 2023 depremleri sonrası hak sahibi vatandaşlar için, yapımı tamamlanarak kuraya dahil edilecek, Sivrice Gölbaşı Mahallesi 5. Etap (401 konut 24 dükkan) TOKİ alanında incelemelerde bulundu.

Vali Hatipoğlu Sivrice temaslarında son olarak Başkaynak Köyü'nde ikamet eden şehit Jandarma Er Mustafa Erginöz'ün ailesini ziyaret etti.

Bakmadan Geçme