Şentopʹtan, Ümmü Gülsüm Gençʹe Tebrik Telefonu

4 yaşında geçirdiği ateşli hastalık sonucu konuşamayan 27 yaşındaki Ümmü Gülsüm Genç, ATV ekranlarında yayınlanan Kim Milyoner Olmak İsterʹe katıldı. Kendisi için programın formatını değiştiren Genç, soruları elindeki tahtaya yazarak cevapladı. Başarısıyla ülkenin gündemine oturan Ümmü Gülsüm Gençʹe bir tebrik de TBMM Başkanı Mustafa Şentopʹdan geldi.

ARAYARAK TEBRİK ETTİ

Kim Milyoner Olmak İster isimli yarışma programında, 4 yaşında geçirdiği ateşli hastalık sonrası konuşma yetisini kaybeden 27 yaşındaki Ümmü Gülsüm Genç, 125 bin lira kazandı. TBMM Başkanı Şentop sosyal medya hesabı Twitterʹdan yaptığı açıklamada, ʹYarışmadaki performansıyla hepimize heyecan ve sevinç veren Ümmü Gülsüm kardeşimize ulaşıp kendisini tebrik ettim. Azim ve kararlılıkla insanın her türlü zorluğun üstesinden gelebileceğini Ümmü Gülsüm hepimize tekrar gösterdiʹ ifadelerini kullandı.

TWITTERʹDA GÜNDEM OLDU

Ümmü Gülsüm Gençʹin başarısını izleyen sosyal medya kullanıcıları, attığı tweetlerle Gençʹi trend listesinde üst sıralara taşıdı. Twitter kullanıcıları, Ümmü Gülsüm için ʹGülüşü tüm Türkiyeʹye umut olduʹ, ʹRuhunun güzelliği yüzüne vurmuşʹ ve ʹAzmi hepimize örnek olmalıʹ gibi yorumlar yaptı.

ÇOK OKUNANLAR
BUNLARA DA BAKIN
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR