Keleş, Koruk Köyü'nü ziyaret etti

AK Parti Milletvekili Prof. Dr. Erol Keleş, Koruk Köyü'nü ziyaret etti. Keleş, ziyareti sırasında vatandaşların sorun ve taleplerini dinledi.

AK Parti Milletvekili Prof. Dr. Erol Keleş, köy ziyaretlerini sürdürüyor. Milletvekili Keleş, Koruk Köyü'nde çevre köylerin muhtarları ve bölge halkıyla bir araya geldi.

Köylerdeki sorun ve talepleri dinleyen Keleş, “Bu Aziz şehrin her bir ferdiyle; çiftçisinden sanayicisine, işçisinden işverenine, küçüğünden büyüğüne herkesin derdini kendi derdimiz olarak görüyoruz. Sorunlara çözüm bulmak için var gücümüzle çalışıyoruz.” ifadelerini kullandı.

Ziyaret sırasında Keleş, Koruk Köyü'nde kütüphane, kahvehane ve esnaf ziyaretlerinde bulunurken, yol üzerindeki haneleri de ziyaret etti. Milletvekili Keleş, köy ziyaretleri sırasında vatandaşlarla doğrudan temas kurarak, bölgedeki sorun ve talepleri dinlemeye devam ettiklerini belirtti. Keleş, kurumlarla iş birliği içinde hareket ederek, vatandaşların ihtiyaçlarına hızlı ve etkili çözümler bulmak için çalışmalarını sürdürdüklerini ifade etti. Yapılan görüşmelerde, vatandaşların ve muhtarların dile getirdiği konuların dikkatle ele alındığını belirten Keleş, bölgedeki sorunları çözmek için gereken adımların atılacağını söyledi.

Milletvekili Keleş, bu tür saha çalışmalarını artırarak vatandaşlarla bir araya gelmeye devam edeceklerini ve halkın taleplerini yakından takip ettiklerini belirtti.

ÇOK OKUNANLAR
BUNLARA DA BAKIN
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR