Hafız Mustafa Süer ve Sıktı Demirci'yi anma konseri

Elazığ Devlet Klasik Türk Müziği Korosu tarafından Harput'un Usta Sesleri Hafız Mustafa Süer ve Sıktı Demirci'yi anma konseri düzenlenecek. Konserin konuk sanatçıları ise Hasan Öztürk, Adnan Çilesiz ve Zülfü Demirtaş olacak.

Elazığ Devlet Klasik Türk Müziği Korosu yeni bir konser için hazırlıklarını tamamladı. Koro bu kez 18 Nisan Cuma Günü Saat 20:00'de Harput'un Usta Sesleri Hafız Mustafa Süer ve Sıktı Demirci'yi Anma Konseri ile sanatseverlerin karşısına çıkacak.

Topluluk Sanat Yönetmeni Kenan Çimtay Yönetimindeki Konser, Nurettin Ardıçoğlu Kültür Merkezi'nde düzenlenecek. Konserde Elazığ'ın güçlü sesleri de sahne alacak.

Elazığ Devlet Klasik Türk Müziği Koro Müdürü Olcay Bürhan, düzenlenecek olan konsere herkesi davet etti.

Bakmadan Geçme