AK Parti Yurtbaşı Belde Kongresi gerçekleşti

AK Parti, Kongrelerine Yurtbaşı Beldesi ile devam etti. Kongrede Ruhi Çevik başkanlığa seçildi. Kongre sürecine giren Ak Parti'de Yurtbaşı Belde kongresi tamamlandı.

Kongreye Ak Parti Elazığ Milletvekilleri Prof.Dr. Erol Keleş, Ejder Açıkkapı, kadın ve gençlik kolları ve teşkilat mensupları katıldı.

RUHİ ÇEVİK AK PARTİ YURTBAŞI BELDE BAŞKANI OLDU

Kongrede Ak Parti Yurtbaşı Belde Başkanlığı'na Ruhi Çevik seçildi.

Yurtbaşı Belediye Başkanı Nihat Doğan, belde sınırlarında yer alan Elazığ Hipodromun gelirlerinin varlık fonuna devredilmesinin kendilerini sıkıntıya düşürdüğünü söyledi. Doğan, hükümetin kendilerine destek verdiğini de kaydederken, “Hipodromun varlık fonuna devredilmesiyle beraber büyük sıkıntılar çekiyoruz. Bütçemizin %80'ini hipodromdan gelen gelirler ile idame ediyorduk. Şuanda büyük sıkıntılar çekiyoruz. Sağ olsun hükümetimiz bize bu konuda destek oluyor Allah razı olsun” dedi.

Ak Parti Merkez İlçe Başkanı Hasan Çalışkan, partilerinin eser ve hizmet partisi olduğunu söylerken, “AK Parti eser hizmet partisidir. Sizlerde her zaman liderimizin yanında oldunuz. Sizler yine kongremizde seçilecek olan yeni yönetimimize inşallah yine destek vereceksiniz” ifadelerini kullandı.

AÇIKKAPI: SEÇİM SONUÇLARININ MUHASEBESİNİ YAPIYORUZ

Ak Parti Elazığ milletvekili Ejder Açıkkapı, partilerinin hizmet ve yatırımlarına rağmen, son yerel seçimlerde istedikleri sonucu alamadıklarını anımsattı. Açıkkapı, “Biz birçok yerde yatırım yaptık, vatandaşlarımıza hizmet götürdük. Hayal edilemez işleri başardık. Ama maalesef istediğimiz neticeyi son 31 mart seçiminde alamadık. Tabi bizim milletimize gönül koyma gibi lüksümüz yok. Seçmenin iradesine hep saygı duyduk he saygı duyacağız. Bizler şapkamızı önümüze koyup neden bu seçimlerde istediğimiz sonuçları alamadık. Bununda muhasebesini yapmak gibi ir durumdayız” şeklinde konuştu.

PROF.DR. KELEŞ, TEŞKİLATLARA SESLENDİ

Ak Parti Elazığ Milletvekili Prof.Dr. Erol Keleş, teşkilatlara seslendi. Keleş, “Bizim teşkilatlarımız devlet ile millet arasında köprü kuran birimlerdir. Milletle milletin isteklerini milletin sakıntılarını devlete kim iletiyor. Arada kim var teşkilatımız var. Aynı zamanda bizim her zaman milletin yanında olmamız lazım. Milletin kapısını gitmemiz, gönlüne girmemiz lazım. Bizlerinde her zaman kapımızı sonuna kadar millete açmamız lazım. Dolayısıyla devlet ile millet arasındaki köprüyü de teşkilatlar sağlar. AK Partide teşkilat içinde olmak zordur. Şu sözü hatırlatacağım cennet mekan Abdülhamit Han'ın ecel gelmeden meydan okuyan çok olur derler. Ama AK Partide teşkilatımız kadın kolları, gençlik kolları ecel gelmeden de meydan okuyan ekiplerdir” dedi.

YILDIRIM: HİZMET MÜCADELESİNE DEVAM EDECEĞİZ

Ak Parti Elazığ İl Başkanı Şerafettin Yıldırım, parti olarak hizmet için mücadele etmeye devam edeceklerini söyledi. Yıldırım, “Sabırlı olun mücadelenize ve mücadelemize devam edin. Bıçağını sürekli keskinleştiren bıçağını sonradan köreltir. Sabırlı olmak başka bir şey onu öfke diline dönüştürmek başka bir şey. Düşüncelerinize dikkat edin. Düşünceleriniz sözleriniz olur. Sözlerinize dikkat edin eylemleriniz olur. Eylemlerinize dikkat edin alışkanlıklarınız olur. Alışkanlıklarınıza dikkat edin karakteriniz olur. Karakterinize dikkat edin kaderiniz olur. Doğru yolda yürüyen yolunu kaybetmez. Tekrar ediyorum. Doğru yolda yürüyen yolunu kaybetmez. Eğer birileri yolunu kaybediyor ise yanlış yola sapmıştır. Zaman zaman bizimde yaşamış olduğumuz bazı düşüşler bazı kazalar kayıplar olabilir.

Bakmadan Geçme