12 yaşındaki Mustafa Emirʹin kurtarılma anına ait yeni görüntüler ortaya çıktı

Elazığʹın Sivrice ilçesinde meydana gelen 6.8 şiddetindeki depremin ardından yaklaşık 3 gün süren arama kurtarma çalışmalarını sona erdi ama kurtarma anına ilişkin yeni görüntüler gelmeye devam ediyor. Sürsürü Mahallesinde çöken Dilek Apartmanıʹndan çıkarılan 12 yaşındaki Emirʹin kurtarılması için yürütülen yoğun çalışmaların yeni görüntüsü ortaya çıktı.

AFAD EKİPLERİ MUSTAFA EMİRʹİ RAHATLATMAYA ÇALIŞIYOR

Elazığʹın Sivrice ilçesinde 24 Ocakʹta saat 20.55ʹte meydana gelen 6,8 büyüklüğündeki depremde birçok bina yıkıldı.Yıkılan binalar arasında yer alan Sürsürü Mahallesiʹndeki Dilek Apartmanıʹnda yaşayan Çiçek ailesi, deprem nedeniyle enkaz altında kaldı. Ailenin en küçük üyesi 12 yaşındaki Mustafa Emir Çiçekʹin enkaz altından kurtarıldığı anlara ilişkin yeni görüntüler ortaya çıktı. Görüntülerde, arama kurtarma çalışmaları sırasında Mustafa Emirʹin yerini tespit eden Afet ve Acil Durum Yönetimi (AFAD) Başkanlığı ekipleri, konuşarak Mustafa Emirʹi rahatlamaya çalışıyor.

UZUN UĞRAŞLAR SONUCU KURTARILDI

Moloz yığınları arasında sağlık ekiplerince serum bağlanan Mustafa Emir, daha sonra uzun uğraşlar sonucu kurtarıldı.Mustafa Emirʹin babası Selahattin, annesi Türkan ve ablası Kübra Çiçek de arama kurtarma ekiplerince enkazdan sağ olarak kurtarılmıştı.

ÇOK OKUNANLAR
BUNLARA DA BAKIN
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR