AK Parti'nin Karakoçan hassasiyeti

Mevcut belediye başkanı Ayhan Akbaba'nın yeniden aday olmayacağını açıkladığı Karakoçan'da seçim heyecanı devam ediyor.

PAYLAŞ
Elazığ Detay Haber - Gülşah Altaş

Gelişen, kalkınan ve Ak Parti döneminde önemli hizmetlerle buluşan Karakoçan’da Ak Parti bu seçimlerde de iddiasını koruyor.

AK Parti'nin Karakoçan hassasiyeti
Aday adayları arasında öne çıkan, halkın da yoğun desteğini alan isim ise geçmişte iki dönem Belediye başkanlığı yapan ve çok sayıda hizmeti hayata geçiren Nurettin Arslan oluyor.


2004 yerel seçimlerinde DYP’den Belediye Başkanı seçilip daha sonra Ak Parti’ye geçen, 2009 seçimlerinde ise bu kez Ak Parti’den Belediye Başkanı olan  Nurettin Arslan, başta imar, altyapı ve içme suyu olmak üzere, belediye hizmet binası ve konferans salonu,  yeni yol ve bulvarlar, çok sayıda park ve yeşil alan, sosyal ve kültürel çalışmalarla ilçenin çehresini değiştirecek önemli hizmetlere imza atmayı başarmıştı. 

 

Göreve gelmesiyle birlikte ilçede yeni bir değişim ve dönüşüm başlatan Nurettin Arslan, öncelikli sorunların çözümüyle işe başlamış ve hizmet suresi içinde Atatürk Caddesi, Belediye Hizmet Binası ve Kültür Merkezi, içme suyu, yeni imar planları, itfaiye binası, çok sayıda iş makinası ve yeni hizmet araçları, düğün salonu,  Kalecik Deresi, Kığı Caddesi ve çevre düzenlemesi, spor salonu ve yeni semt sahaları, sosyal etkinlikler ve daha birçok alanda önemli hizmetleri olmuştu.

31 Mart seçimlerinde Ak Parti’den aday adayı olan Nurettin Arslan’ın yeniden belediye başkanı olduğunda hizmetlerin artarak devam edeceği inancını dile getiren ilçe halkı, aday adayları arasında hem tecrübesi hem de her kesimle rahatlıkla iletişim kurmasıyla öne çıkıyor.

Karakoçan’da geçmişte iki dönem Belediye başkanlığını kazanan ve bu açıdan önemli bir halk desteği olan Arslan’ın oy potansiyeli olarak da en güçlü aday adayı olduğu ifade ediliyor.

Her kesimle samimi ilişkileri ve diyalogları olan Arslan’ın bu anlayışını belediye yönetiminde yansıttığı ve bütün halk katmanlarının görüş ve önerileriyle hizmet ettiği biliniyor.

 

Karakoçan’da geniş bir halk desteğine sahip olan Arslan’ın Ak Parti yanında diğer partilere mensup seçmenlerde de oy alabildiği ve bunun seçim sonuçlarına olumlu yansıyacağı dile getiriliyor.

Ak Parti’nin Karakoçan Belediyesini kaybetmeme ve yeniden kazanma adına aday belirleme sürecinde titiz bir çalışma içinde olduğu,  ilçeden gelen anketler ile kamuoyu yoklamalarının buna önemli rol üstleneceği ifade ediliyor.

 

Üye ziyaretleri kapsamında ziyaret ettiğimiz ALTINKAZ Üretim Tesisleri ev sahipliğinde;  Kovancılar ilçemizin ekonomisine katma değer üreten iş insanlarımız ve ilçemiz yöneticileri ile verimli bir istişare toplantısı gerçekleştirdik. 

Ev sahiplikleri ve katılımlarından dolayı teşekkür ediyorum.

 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN