AK Parti Elazığ Kadın Kolları Başkanlığı ziyaretlerini sürdürüyor

AK Parti Elazığ İl Kadın Kolları Başkanlığı 'Kadının Olduğu Her Yerdeyiz' sloganıyla başlatılan ziyaretlerini sürdürüyor.

PAYLAŞ
Elazığ Detay Haber - Gülşah Altaş

AK Parti Elazığ İl Kadın Kolları Başkanı Burcu TÜVER, Kadın Kolları İl Yöneticileri ile birlikte “Kadının Olduğu Her Yerdeyiz” sloganı ile başlattığı ziyaretler kapsamında çalışan, üreten, aile ekonomisine, şehir ekonomisine ve istihdamına katkı sağlayan kadınları iş yerlerinde ziyaret ederek farklı sektörlerle istişare ediyor, soru ve görüşlerini dinliyor.

AK Parti Elazığ Kadın Kolları Başkanlığı ziyaretlerini sürdürüyor

AK Parti Elazığ İl Kadın Kolları Başkanı Burcu Tüver yaptığı açıklamada; “Teşkilat kademelerinin de her bir ekibini mahallelere koordinatör olarak belirleyerek vatandaşlarımıza daha hızlı bir şekilde ulaşıp soru, görüş ve taleplerini dinleyerek İl Başkanımıza, ilimiz Milletvekillerine ve Belediye Başkanımıza iletilmek üzere notlarını alıyorlar. Milletvekilleriyle birlikte de Merkez mahallelerde mahalle buluşmaları, ilçe ve beldelerde ziyaretleri ile de ortak hareket ediyoruz. Ziyaretlerimizde vatandaşlarımızın İl Başkanımıza, Milletvekillerimize ve Belediye Başkanımıza olan teveccühleri bizlerin motivasyonunu daha da arttırıyor. Onların sahada vatandaşa ulaşılabilir olması elimizi daha da güçlendiriyor” dedi.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN