AGD Elazığ Şube Başkanı Yemliha Akyıldız oldu 

Anadolu Gençlik Derneği Elazığ Şube Başkanı Recep Koca, 11 yıldır devam ettirdiği başkanlığını Yemliha Akyıldız'a devretti. 

PAYLAŞ
Elazığ Detay Haber - Gülşah Altaş

Milli ve manevi değerlerin yaşatılması konusunda ülke genelinde yaptığı faaliyetleriyle tanınan Anadolu Gençlik Derneği Elazığ Şubesinde bayrak değişimi yaşandı. 11 yıldır AGD Elazığ Şube Başkanlığı görevini yürüten Recep KOCA, görevini Yemliha Akyıldız’a devretti. 

Programa Saadet Partisi Elazığ İl Başkanı Abdullah Akın, MGV Elazığ Şube Başkanlarından Av. Bekir Kılıç, AGD Bölge Başkanlarından Recai Yerkazan, Öğder Elazığ Şube Başkanı Habib Kraçorlu, AGD Şube Yönetim Kurulu Üyeleri, AGD Üniversite Komisyonu, AGD Ortaöğretim Komisyonu, AGD İlçe Başkanları, İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri ve Sivil Toplum Kuruluşlarının Temsilcileri katıldı. 

KOCA: GÖNÜL RAHATLIĞIYLA DEVREDİYORUM 

Toplantıda konuşan AGD Elazığ eski Şube Başkanı Recep Koca, Bütün mevki ve makamlar emanettir. “Görev istenmez verilir” inancıyla şerefle yürütmeye gayret ettiğim AGD Elazığ Şube Başkanlığı emanetini yüz aklığı ile teslim etmenin mutluluğunu yaşıyorum. Emaneti teslim alırken gösterdiğimiz hassasiyetin en güzelini emaneti teslim ederken de göstermeyi lütfeden Rabbimize hamd ederim. Hayatımızın cihat, akıbetimizin şehadet olması duasıyla; âlemlere rahmet olarak gönderilen Peygamberimiz, Efendimiz Hz. Muhammet Mustafa (sav)’e sonsuz salat ve selam ederim” ifadelerini kullandı. 

BAŞKAN KOCA’DAN TEŞEKKÜR 

Görev yaptığım süre zarfında her türlü desteği veren ve sağlayan MGV-AGD Genel Başkanımız Sayın Salih Turhan Bey başta olmak üzere; -AGD Genel Başkan Yardımcılarımıza, tüm şube başkanlarımıza ve il sorumlularımıza; Emaneti üstlendiğimiz 2011 yılından bu güne kadar şehrimizde görev yapan; İlimizin valilerine, emniyet müdürlerine, emniyet mensuplarına; İl ve ilçe belediye başkanlarına, belediye başkan yardımcıları ve birim müdürlerine; Şehrimizin kurum ve kuruluşlarının müdür, amir ve memurlarına; İlimizin Siyasi parti ve STK başkanları ve üyelerine; Her türlü çalışmamızı şehrimize ve ülkemize duyuran, şehrimizdeki ulusal ve yerel basınımızın tüm çalışanlarına; Hasseten birlikte görev yaptığımız ihlaslı, samimi, vefakâr AGD Elazığ Şube yönetimimize; Ortaokullar, Liseler, Üniversite ve diğer tüm komisyon Başkan ve yönetim kurulu üyelerimize; Merkez ilçemiz başta olmak üzere tüm ilçe başkanlarımız ve yönetim kurulu üyelerimize; Hal ve hareketleriyle takdire şayan bulduğum, İslami hassasiyetleri nedeniyle annemin torunlarına örnek gösterdiğim mücahide kardeşlerimiz; Hanım Komisyonu Başkanımız ve yönetim kurulu üyelerimize; İlkokuldan üniversiteye her bir kademedeki göz aydınlığımız gençlerimize; ve bu gençlerin ihyası için yaptığımız her bir çalışma ve programlara maddi ve manevi desteklerini infak şuuruyla seferber eden iş adamlarımıza, esnaflarımıza, dostlarımıza ve arkadaşlarımıza; ezcümle tüm Elazığ halkımıza teşekkürü bir borç bilirim. Allah cümlesinden razı ve hoşnut olsun. Kıymetli Kardeşlerim; emaneti aldığımız ilk günden bugüne kadar şahit olduğunuz bütün başarılar teşkilatımıza, kusur ve eksiklikler ise şahsımıza aittir. Rabbimiz başarılarımızın ecrini her iki cihanda size; kusur ve eksikliklerimizi telafi etme imkânını bu dünyada şahsımıza vermeyi nasip etsin” şeklinde konuştu.


 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN