AFAD'dan borçlandırma duyurusu

AFAD 12 Haziran 2024- 10 Ağustos 2024 tarihleri arasında yapılması planlanan borçlandırma işlemlerini hatırlatarak, borçlandırma işlemlerinin AFAD il binasında yapılacağını duyurdu.

PAYLAŞ
Elazığ Detay Haber - Gülşah Altaş

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD), Elazığ’ da hak sahibi olarak kabul edilen ve noter kurası ile konut çıkan vatandaşlara yönelik duyuru yaptı. “2 Haziran 2024- 10 Ağustos 2024 tarihleri arasında yapılması planlanan borçlandırma işlemleri AFAD İl Binasında yapılacak. 

AFAD'dan borçlandırma duyurusu

Yapılan duyuru şu şekilde; “6 Şubat 2023 tarihinde meydana gelen depremlerden dolayı hak sahibi olan ve etkilenen noter kurasında konut çıkan vatandaşlarımızın borçlandırma İşlemleri 12 Haziran 2024 ile 10 Ağustos 2024 tarihleri arasında 60 günlük sürede yapılacaktır. Henüz kurada kendisine konut çıkmamış hak sahiplerinin borçlandırma işlemleri ise daha sonra ilan edilecek tarihlerde yapılacaktır. Borçlandırma İşlemleri Elazığ AFAD İl Müdürlüğü binasında yapılacaktır. Elazığ dışında yaşayan hak sahipleri bulundukları illerin AFAD İl Müdürlüklerine başvurarak borçlandırma işlemlerini yapabileceklerdir. Yine Elazığ ilinde yaşamakta olup başka illerden hak sahibi olan afetzedelerde Elazığ İl AFAD Müdürlüğüne borçlandırma işlemlerini yapabileceklerdir”
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN