Açıkkapı, mahalle muhtarlarını ziyaret etti

Elazığ Milletvekili Ejder Açıkkapı mahalle muhtarlarına tebrik ziyaretinde bulunarak mahallelerle ilgili talep ve sorunları dinledi.

PAYLAŞ
Elazığ Detay Haber - Gülşah Altaş

TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Üyesi ve TBMM Ak Parti Grup Yönetim Kurulu Üyesi, Elazığ Milletvekili Ejder Açıkkapı, Elazığ’da ziyaretlerini sürdürüyor. Açıkkapı 31 Mart Mahalli İdareler Seçimlerinde muhtarlık görevine seçilen yeni mahalle muhtarlarına tebrik ziyaretlerinde bulundu.

Açıkkapı, Hilalkent Mahallesi Muhtarı İsmet Ok, Abdullahpaşa Mahallesi Muhtarı Ramazan Kil, Ataşehir Mahallesi Muhtarı Yusuf Özdağ, Sürsürü Mahallesi Muhtarı Hacı Mehmet Özdemir ve Olgunlar Mahallesi Muhtarı Emrah Dursun’u ziyaret ederek yeni görevlerinde başarılar diledi.

Açıkkapı, mahalle muhtarlarını ziyaret etti

Muhtarlıkların, mahallelerin ve köylerin hizmet alması noktasında bir köprü görevi üstlendiklerini belirten Açıkkapı, muhtarların demokrasinin temel taşı olduğunu vurguladı.

Açıkkapı, ziyaretlerinde muhtarlarla bir araya gelerek, mahallelerin mevcut durumu, yaşanan sorunlar ve bu sorunların çözümü için atılması gereken adımlar konusunda detaylı bilgi alışverişinde bulundu. Beş mahalle muhtarıyla ayrı ayrı görüşen Açıkkapı, mahalle sakinlerinin beklentilerini ve ihtiyaçlarını tek tek dinleyerek notlar alarak, bu sorunların çözümü için gerekli mercilerle iletişime geçeceğini ve konuların takipçisi olacağını ifade etti.

Ziyaretlerin ardından muhtarlar, Milletvekili Açıkkapı’nın mahallelerine yaptığı ziyaretlerden duydukları memnuniyeti dile getirirken, Yerel yönetimlerle olan işbirliğinin bu tür ziyaretlerle daha da güçleneceğini ifade ettiler.
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN