Açıkkapı: Kentsel dönüşüm kampanyaları için görüşmelerimiz sürüyor

AK Parti Elazığ Milletvekili Ejder Açıkkapı TBMM'de düzenlediği basın açıklamasında Elâzığ'da da kentsel dönüşüm ve yarısı bizden kampanyalarının uygulanması için görüşmelere devam ettiklerini söyledi.

PAYLAŞ
Elazığ Detay Haber - Gülşah Altaş

AK Parti Elazığ Milletvekili Ejder Açıkkapı TBMM’de basın açıklaması düzenleyerek 2020 Elazığ Depremi ve 2023 Kahramanmaraş Depremleri sonrası yapılan çalışmalara dair açıklamalarda bulundu.

Ak Parti Milletvekili Açıkkapı Kahramanmaraş Depremi sonrasında Elazığ’da Çalışmalar tamamlanmasıyla kentte konut rezervlerinin büyük oranda yenileneceğini ifade etti.

Ejder Açıkkapı, deprem sonrası kentsel dönüşüm ve yarısı bizden kampanyalarının Elazığ’da da uygulanması konusunda beklenti olduğunu ifade ederek projelerin kentte uygulanması için gerekli görüşmeleri yapmaya devam ettiklerini söyledi.

Açıkkapı: “özellikle 2020 depreminde rezerv alanlarda toplu konutların yapılmasıyla bazı mahallelerimizde bir geriye dönüş oldu eski güzel günlerini kaybetti. İlimizde tabi STK’ların, muhtar derneklerinin, siyasi partilerin bazı beklentileri var. Bu mahallelerimizle ilgili hem kentsel dönüşüm anlamında hem de “Yarısı Bizden” kampanyası gibi İstanbul benzeri bir yaklaşımla bu mahallelerimizin eski güzel günlerine dönmesi arzulanıyor. Bu konuda hem bakanımızla hem de ilgili müdürlerimizle görüşmelerimiz devam ediyor.” Dedi.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN