Açıkkapı, esnaf ziyaretlerini sürdürüyor

AK Parti Elazığ Milletvekili Ejder Açıkkapı çarşı esnafıyla bir araya gelerek sorun ve talepleri dinledi.

PAYLAŞ
Elazığ Detay Haber - Gülşah Altaş

AK Parti Elazığ Milletvekili Ejder Açıkkapı, esnaf ziyaretlerini sürdürüyor. Son olarak, merkezde bulunan çarşı esnafıyla bir araya gelen Açıkkapı, onların sorunlarını, taleplerini ve önerilerini dinleyerek çözüm önerilerini paylaştı.

Esnafla sohbet eden Açıkkapı, pandemi sürecinde yaşanan zorlukları, ekonomik dalgalanmaların etkilerini ve artan maliyetlerin esnafa olan yansımalarını da dile getirdi

Açıkkapı, bu sorunların farkında olduklarını ve çözüm üretmek için yoğun bir çaba sarf ettiklerini belirterek, bu talepleri ilgili bakanlıklara ileteceğini ifade etti.

“ESNAFIMIZIN GÜÇLÜ OLMASI, ELAZIĞ EKONOMİSİNİN GÜÇLÜ OLMASI DEMEKTİR”

Elazığ’ın kalkınmasında esnafın lokomotif bir rol üstlendiğini vurgulayan Açıkkapı, “Esnafımızın güçlü olması demek, Elazığ ekonomisinin güçlü olması demektir. Bu yüzden her daim esnafımızın yanında olmaya devam edeceğiz,” dedi.

AK Parti Elazığ Milletvekili, TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Ejder Açıkkapı, ziyaret ettiği iş yerlerinde esnafa geçmişte sağlanan destek paketlerinden ve girişimcilere yönelik yeni teşvik programlarından da bahsedip, yeni programların hayata geçmesi, Elazığ ve bölge özelinde esnafa can suyu olacak yeni programların hayata geçmesi için de gayretlerini sürdüreceklerini ifade etti. Ejder Açıkkapı, “Her zaman sahadayız vatandaşımızın,  esnafımızın sorunlarını dinliyor,  çözüm üretmek için var gücümüzle çalışıyoruz,” diyerek sözlerini noktaladı.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN