OĞUZHAN DEMİR ANKARA’YA GİTSEYDİ… - Gülşah Altaş
SON DAKİKA

OĞUZHAN DEMİR ANKARA’YA GİTSEYDİ…


Genel seçimlerin üzerinden 6 ay geçmesine rağmen AK Parti Milletvekillerinin şehirden uzak bir görüntü arz etmesi kamuoyunda tepkilere neden oluyor.

Şehri temsil makamında bulunan değerli vekillerin bu tutum ve davranışları karşısında 1 vekile karşı 4 vekil senaryoları her ne kadar çizilse de şimdilerde MHP Milletvekili Adayı Oğuzhan Demir’in keşke meclise gitseydi söylemleri çarşıda pazarda konuşulanlar arasında.

Vatandaşın derdini anlatacağı, çözüm arayışlarında olduğu Milletvekillerinin sadece bazı önemli programlarda Elazığ’a geldikleri bunun haricinde meclis çalışmaları konu edilerek Ankara’dan öteye gitmedikleri de vatandaş tarafından dilden dile dolaşıyor.

Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın geçtiğimiz günlerde muhtarlar toplantısında dile getirdiği ‘Valilerimize, AK Partili Milletvekillerimize ve Belediye Başkanlarımıza sesleniyorum; muhtarlardan gelen talepler emir mahiyetindedir’ ifadesini şimdi bir yere koymak istiyorum da bu söylemi nereye yakıştıracağıma bir anlam veremiyorum.

Şehir insanının genlerinde bulunan mütevazılık gereği insanımızın emri vaki konuşmadığını, taleplerini dahi ricacı bir üslupla söylediği göz önüne alındığında, zaten muhtarlar başta olmak üzere hiç kimsenin siyasi ERK’lere nezaket sınırını aşarak konuşmayacağına olan inancımız tamdır.

Vatandaşlar, bırakın Milletvekillerine ulaşmayı, şehirde aynı havayı teneffüs ettiğimiz adaylara dahi ulaşmakta zorluk çektiklerini belirtiyor.

Sevelim ya da sevmeyelim yanı başımızdaki vilayetimiz Malatya’da her dönem ana muhalefetten bir Milletvekili meclise taşınmış, bu sayede ilin sorunları kürsüden dile getirilerek çözüm önerileri ele alınmıştır.

Yıllardan beri 5 -0, 4-0 yaparsanız, Elazığ daha çok kalkınacak dedik ya… İşte kalkınmışlığın rol modeli Elazığ olsa gerek.

24 Haziran seçimlerinde 300 oyla Milletvekilliğini kaybeden MHP Adayı Sayın Oğuzhan Demir’in meclise gitmesi halinde emin olun ilin sorunları daha çok konuşulur, çözüm önerileri aranırdı.

Bizler her zaman yaptığımız gibi 5 -0 olsun temiz olsun mantığından yola çıkarak AK Parti’nin 4 vekilini meclise taşıdık ve bu sayede şehrin sorunlarının daha çok irdeleneceğini düşündük.

Şimdiden sonra yanıldık mı demenin bir anlamının olmadığını hepimiz biliyoruz.

Hali hazırda Cumhur İttifakı’nın devam ettiği, mecliste alınan kararların hepsinde MHP’nin AK Parti’ye desteğinin tam olduğunu biliyoruz.

24 Haziran sonuçlarının şehrin çıkarları doğrultusunda 3-1-1 olması bize hiçbir şey kaybettirmez aksine kazandırırdı.

Sayın Oğuzhan Demir’in meclis kürsüsünden Elazığ’a dair bir sorunu dile getirmesi şehir için kazanım olacağını tartışmak dahi istemiyorum.

Unutmayalım ki AK Partili değerli milletvekillerinin kürsüden sorunları dile getirme ihtimali dahi olmayacağından bu görev muhalefet partili vekillerin harcıdır.

Vatandaşı temsil makamında olan Milletvekillerinin daha çok duyarlı olması taleplere kulak tıkamaması yine kendilerinin kazancına olacağından bizim başka bir söz söylememiz sadece laf-ü güzaf olacaktır.

Vesselam…

 

[email protected]

YAZIYI PAYLAŞ!

YAZARIN SON 5 YAZISI
05Şub
11Ara

Suçumuz kadın olmak mı?

10Ekm

BELEDİYE BAŞKANI KİM OLUR?

25May

YASEMİN HOCA ZORU BAŞARDI 

20Şub

Bu fotoğraf karesini unutmayın!