BİRAZ ZÜLFİ YARE DOKUNACAĞIM AMA OLSUN!!! - Gülşah Altaş
SON DAKİKA

BİRAZ ZÜLFİ YARE DOKUNACAĞIM AMA OLSUN!!!


Her defasında yerel basını desteklemeliyiz, yanlarında olmalıyız naraları atanları hepimiz biliyoruz. Çoğu zaman bu söylemlerini samimi bulmasak da, bazen kendilerine inanmak istiyorum. Basın İlan Kurumu kapanıp Malatya’ya bağlanacak. Yerel Televizyonların TÜRKSAT’a ödediği rakam düşecek derken, hali pürmelalimiz ortada.

Biraz Zülfi yâre dokunacağım dedim ya, aslında biraz değil tam dokunacağım.

Ey siyasi büyüklerimiz, ey değerli şahsiyetler…

Hemen hemen her gün farklı bir program yapıp kamu kurumları, STK’lar, esnaf ziyaretlerinizi yaparak çalışmalarınızı sürdürüyorsunuz. Yerel gazeteleri, televizyonları ziyaret ederek haber konusu olma yarışındasınız ya…

İşte tam burada aklımın almadığı soruyu istemeye istemeye yöneltmek istiyorum.

DETAY’DAN HABERDAR MISINIZ?

Yaklaşık 15 aydan beri şehrin gündemini ele aldığımız haber aktüel dergisi Detay’ın varlığından haberdar mısınız?

Büyük zorluklarla ayakta kalabilmek adına uğraşını verdiğimiz bu güzel dergimizi ya hiç elinize almadınız, ya da bizleri yok saydınız.

Sizler yok saymaya devam edin, biz kaldığımız yerden devam edelim. Her ay büyük emekler sonucu çıkardığımız dergimizi Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’ne, TBMM’ye, 81 İl Valiliğine, 81 İl Belediyesi’ne, her ay düzenli olarak göndermeyi sürdürelim.

Hani diyorsunuz ya yerel basını destekleyelim diye !!!

İnanın bana samimi değilsiniz.

Güzel bir ekip ruhuyla her ay farklı bir konu başlığı ile çıkan Detay Dergisi’ni sizler gündeminize almasanız da, il dışındaki yüzlerce abonesiyle ayakta kalmayı başarıyor. Siz yine de yerel basını destekleyelim naralarını atmaya devam edin.

Soruyorum değerli büyüklerimize, yerel gazeteleri ziyaret planlamanızda Detay Medya’yı neden yok sayıyorsunuz? Bu arada varlığımızdan bihabersiniz bunu anladım tamam sorun değil. Sadece dergi yayıncılığı yapmadığımızı sıcak haber peşinde günün 24 saati koştuğumuzu bilin diye www.elazigdetayhaber.com haber sitemizin de varlığından bihaber olduğunuzu duyar gibiyim.

Siz buna da kulağınızı tıkayın, biz yolumuza devam edelim.

Bu arada bizleri yok sayma sebebinizi anlamakta zorluk çektiğimi hassaten belirtiyorum. Sanırım Rusya’dan geldik. Şimdi Rusya demişken sakın Metin Akpınar’ın sözü aklınıza gelmesin. Çok meşhur bir deyimdir Rusya’dan geldik lafı.

Değerli siyasiler, zülfi yâre dokunmak böyle bir şey olsa gerek.

Günün 16 saati kamuoyunun içinde nabız ölçmektesiniz. Kah orada bir toplantı, kah burada bir toplantı derken gününüz yoğun bir tempoda geçiyor.

Unutmadan çayımız, kahvemiz, her şeyden öte samimiyetle açacak yüreğimizin olduğunu bilin istedim.

KALIN SAĞLICAKLA …

[email protected]

YAZIYI PAYLAŞ!

YAZARIN SON 5 YAZISI
05Şub
11Ara

Suçumuz kadın olmak mı?

10Ekm

BELEDİYE BAŞKANI KİM OLUR?

25May

YASEMİN HOCA ZORU BAŞARDI 

20Şub

Bu fotoğraf karesini unutmayın!