Aynı Güzellikleri Vekillerden De Bekliyoruz - Gülşah Altaş
SON DAKİKA

Aynı Güzellikleri Vekillerden De Bekliyoruz


Bu şehrin üzerinde dolaşan karabulutları sürekli konuşur dururuz. Şu şöyle olsaydı da böyle olsaydı da diyerek bazen felaket tellallığı yapar, bazen de suçu birilerinin üzerine atmaktan çekinmeyiz.

Banane aman !! diyerek sorunların daha büyümesine destek olur, kabuğumuza çekilir keyifle kahvemizi yudumlarız.

 

Geçtiğimiz günlerde Özelleştirme İdaresi aracılığıyla satışı gündeme gelen Karayolları Lojmanlarının belediyeye devredilmesi noktasında şehrin tüm dinamikleri seferber olmuş ve nokta atışı Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları yapmıştı.

Genişletilmiş İl Başkanları toplantısı öncesinde meclis toplantısında konuyu ele alan Şerifoğulları, bu arsanın Elazığ Belediyesi’ne devri noktasında Cumhurbaşkanı Sayın Erdoğan ile görüşeceğini beyan etmiş ve sözünün arkasında durmuştu.

 

Toplantının bir bölümünün normalde basına açık gerçekleştiğini, teşkilat çalışmalarının olduğu kısmının ise basına kapalı olduğu malumunuz. Konunun önemine binaen çekilen görüntü ile Sayın Başkanın durumu Cumhurbaşkanına ilettiğini ve bir taşla iki kuş vurduğuna hepimiz şahitlik ettik.

 

Biz bir göz isterken Allah iki gözü birden nasip etmişti. Karayolları Lojmanlarının belediyeye devri hususunda acil talimat veren Sayın Erdoğan, bir dahaki toplantıda bunun gerçekleşmesini istemişti. Başkan Şerifoğulları aynı toplantıda bununla yetinmeyip Mehmet Akif Ersoy Lisesi’nin bulunduğu alanı Kent Meydanı’na katma fikrini Cumhurbaşkanı’na iletmiş, bu ricayı da Sayın Erdoğan olumlu karşılamıştı.

 

Şehrin birçok probleminin olduğunu biliyoruz. Yıllarca konuşulan ve bir türlü çözüme kavuşmayan onlarca sorunun idrakindeyiz. Bütün bunlar bir yana cereyan eden güzellikleri görmezden gelmiyor ve emeği geçenleri yürekten kutluyoruz.

Başkan Şerifoğulları’nın gösterdiği performansın aynısını Milletvekillerimizden de bekliyor onların da Sayın Cumhurbaşkanına iletmesi gereken yatırımları koparmasını ümit ediyoruz.

 

Yıllarca Havalimanı’nı, doğalgazı ve stadyumu konuştuk. Şimdi ise Hamzabey İçme Suyu’nu, şehrin alt yapı problemini, yatırım eksikliklerini konuşup duruyoruz. Başkan Şerifoğulları’nın toplantıda sunduğu ve Cumhurbaşkanı’nın makul karşıladığı taleplerin aynısını değerli Milletvekillerinin de gündeme getirmesini canı gönülden arzu ediyoruz.

 

Bu şehir 2001 yılından beri AK Parti’ye gereken desteği sunmuş ve Cumhurbaşkanının yanında yer almıştır. Şehrin makus talihini yenmesi adına artık bekleme zamanı değil, koşma vaktidir. AK Parti’nin uzun yıllar sloganı olan “Durmak Yok Yola Devam” sözünü değerli Milletvekillerimize bir kez daha hatırlatmak istiyorum.

Gelin bu güzel diyarın sorunlarına hep birlikte kafa yoralım.

 

TBMM’de yasama faaliyetlerinizin olmadığı günlerde şehir insanlarının sorunlarına çözüm bulma noktasında vatandaşların sizlerden çok şey beklediğini biliyorsunuz.

Sayın Cumhurbaşkanının daha yakın bir zaman önce sizlere ifade ettiği illerinizde seçmenlerinizle bir araya gelin sözünü lütfen unutmayın !!!

Bizler şehirde bir olursak, kimsenin bizi farklı illerle kıyaslayacağı düşünülemez…

Elazığ Belediyesi’ne kazandırılan arsaların şehrimiz adına hayırlı olmasını diliyor, bundan sonra aynı heyecan ve azimle yatırımların kazandırılmasını temenni ediyorum.

 

[email protected]

YAZIYI PAYLAŞ!

YAZARIN SON 5 YAZISI
05Şub
11Ara

Suçumuz kadın olmak mı?

10Ekm

BELEDİYE BAŞKANI KİM OLUR?

25May

YASEMİN HOCA ZORU BAŞARDI 

20Şub

Bu fotoğraf karesini unutmayın!